3 jaar ActiveCampaign Agency Partner

We zijn nu al meer dan 3 jaar Agency Partner van ActiveCampaign. Goed om er even een momentje bij stil te staan. Want in de afgelopen 3 jaar heeft ActiveCampaign zich stormachtig ontwikkeld.

We delen graag welke nieuwe ontwikkelingen van ActiveCampaign we over de afgelopen 3 jaar ons het meest enthousiast hebben gemaakt. Wat de vetste use-cases zijn die we hebben gemaakt met ActiveCampaign en wat we in de toekomst graag nog eens zouden willen doen.

In de wereld van digitale communicatie en marketing zijn integraties en gebruiksvriendelijke tools van onschatbare waarde. Het is altijd een opwindend moment wanneer we nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen kunnen aankondigen. Laten we eens kijken naar enkele van onze recente hoogtepunten en meest opwindende use-cases:

Ontwikkelingen:

  • Integratie voor de verzending van Transactionele emails met Postmark.
  • Uitbreiding en verbetering van integraties met SalesForce en Pipedrive.
  • Lancering van een nieuwe emailbuilder, die nog makkelijker in gebruik is.

Vetste use-cases:

  • ActiveCampaign volledig gekoppeld met Hotelboekingen voor time to momo, waardoor perfecte opvolging mogelijk is met leuke tips, routes en hotspots.
  • Automatische verzending van vacature-nieuwsbrieven op basis van voorkeuren en locatie, dankzij een slimme integratie tussen website, datafeed-manager en ActiveCampaign.
  • Voltooien van een migratie van Hubspot naar ActiveCampaign binnen 4 weken, inclusief honderden flows, emails, formulieren en pagina's.

Groeien met ActiveCampaign?

Benieuwd wat onze favoriet ActiveCampaign voor jouw merk kan doen? Lees meer.

Toekomst:

  • Betere integraties met databases voor rapportages, waaronder een koppeling met een dashboarding-tool die momenteel in ontwikkeling is.
  • Implementatie van ActiveCampaign Multi-Regional Data Centers om de service nog sneller en betrouwbaarder te maken voor gebruikers over de hele wereld.

Kortom, onze toewijding aan innovatie en gebruiksgemak blijft onverminderd en we kijken ernaar uit om onze gebruikers te blijven verrassen met nieuwe mogelijkheden en verbeteringen. Blijf op de hoogte, want de toekomst van digitale communicatie en marketing is helderder dan ooit tevoren!