Header Stigas
Results
Groei Stigas

Benieuwd naar alle resultaten?

Open Infographic

Implementeren nieuwe stijl

In plaats van redesign hebben we gekozen voor Evolutionairy Site Redesign. Oftwel, niet in 1 keer de hele stijl veranderen, maar stap voor stap. We zijn begonnen met de header en footer, daarna de meest belangrijke pagina`s. Zo konden we elke wijziging afzonderlijk testen en kennen we exact het effect van de nieuwe stijl.

Het effect van een redesign op de conversie is vaak moeilijk te voorspellen. Wanneer je 7 onderdelen in 1 keer aanpast is de vraag altijd welke onderdelen wel en niet goed presteren.
 

EST
DGA - Stigas
Kennisbank

Gebruiksvriendelijk CMS

Een gebruiksvriendelijk CMS geeft marketeers de vrijheid om het platform te verbeteren en te vergroten. We ontwikkellen blokken, in plaats van pagina`s, zodat de marketeer zelf pagina`s op kunnen bouwen. 

Drupal

Vergroten bereik

Aan de slag gaan met veiligheid of de duurzame inzetbaarheid is een grote stap. Om erachter te komen wat je precies kan en moet doen zoekt men veel online. Stigas beschikt over een ongelofelijke hoeveelheid kennis en waardevolle content. 

Door deze content beter in te zetten hebben we super mooie resultaten behaald. Benieuwd? Open hieronder de Infographic met de resultaten uit het eerste jaar van de samenwerking.

Softconversie

Ben jij ook op zoek naar meer groei en succes?

Neem contact met ons op

Digital Growth Agency versterkt direct jouw organisatie met bewezen werkwijzen en processen om groei te realiseren. We vertellen je graag meer over hoe dit voor jou kan werken.