85% van de grote en 66% van de middelgrote bedrijven hebben eigen digitale teams. Logisch dat jij dit ook wilt.

Maar hoe kom je aan de juiste mensen? En hoe lever je het bewijs dat een digitaal team voor jouw organisatie werkt, zonder al meteen een heel team op de loonlijst te hebben?

Daarvoor hebben wij onze Full Digital Teams ontwikkeld. Dit zijn teams van 3 tot 5 verschillende experts die aan de slag gaan voor jouw digitale succes. 

Het team zorgt dat jij je deadlines haalt en het bewijs opbouwt voor het in huis halen van jouw eigen team.

"Met Digital Growth Agency voelt het alsof we in één klap diverse ervaren collega`s erbij hebben gekregen." Eduard van der Harst - Communicatie Stigas

01. Strategie

Op basis van jouw doelen en de beschikbare data wordt een strategie uitgewerkt. Zo was de strategie voor NLE om te zorgen dat het digitale team snel nieuwe diensten kon lanceren. Bij Stigas is de strategie om gestructureerd naar resultaten toe te werken.

02. Team

Op basis van de strategie kan het team worden samengesteld. Afhankelijk van de omvang, deadline en interne kennis selecteren we een team. Onze teams werken al 5 jaar samen, ze zijn op elkaar ingespeeld.

03. Aan de slag

We zullen zelf in hoog tempo het leeuwendeel van het werk doen. Als er geoptimaliseerd kan worden, dan gaan jouw collega`s meer en meer meewerken en leren van onze experts. 

Wil jij meer weten over een Full Digitale Team

Het opzetten van een digitaal team is een grote stap. Wij snappen als geen ander waar de uitdagingen liggen, zowel in- als extern. Wil je graag iemand die met je meedenkt? Neem dan contact met Eelco op.