Digital Growth Agency

Online Marketeer (Allround).

Wij groeien hard en hebben jou nodig.

Hou je van digital en ben je van alle markten thuis? Krijg je energie van afwisseling en het bredere plaatje? Vind je het leuk om het ene moment te werken aan een obstakel in de bestelflow en het andere moment een Facebook-campagne op te zetten? Dan past deze job perfect bij jou.

We stellen ons graag even aan je voor.

Zo zien een aantal van de mensen er uit waar je mee gaat samenwerken

Een mix van developers, designer en marketing specialisten.

Dit is waar je komt te zitten

Ons kantoor in Rotterdam, om de hoek van het Noordplein.

Of hier:

Ons kantoor in Breda, 2 minuten lopen vanaf het Centraal station.

Dit is wat we doen

We leveren multifunctionele teams met als doel dat de klant uiteindelijk zelfstandig verder kan. Veel organisaties willen geholpen worden bij digitaal groeien, maar willen uiteindelijk de touwtje in handen krijgen. Wij laten klanten zien hoe digitale groei werkt, zorgen dat er snelheid in de digitale ontwikkeling komt en starten dan stapje bij beetje met overdragen

Wat bedoelen we met digitale groei

Wij zien digitale groei als een (belangrijk) middel voor succes. Hoe dit eruit ziet, is voor elke klant anders. Soms gaat het om een ecommerce-omgeving waar producten worden verkocht. Andere keren gaat het om een websites waar diensten worden verkocht. Weer een andere keer gaat het om een platform

Waarom moet jij dit willen?

Allereerst omdat je het leuk vindt om met jouw kennis andere organisaties te helpen groeien en dat precies is wat wij doen. Het voordeel van onze aanpak is dat je de website én de online marketing kanalen in handen hebt. Echte groei is dus mogelijk.

Omdat je veel wilt leren en dat bij ons kan. Je werkt met ervaren collega`s (10+ jaar ervaring) voor verschillende klanten in teams met diverse specialisme. We doen veel training on the job.

Je werkt 1-op-1 met een digital team lead met 10+ jaar ervaring. Eelco is net zo gefocused op jouw groei, als op de groei van onze klanten.

Wat is jouw rol

Als allround Online Marketeer ben jij het marketing geweten van het team. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de juiste experimenten worden uitgevoerd. Dat de juiste kanalen uitgeprobeerd worden. Dat obstakels uit de site worden gehaald. Dat bezoekers overgehaald worden actie te ondernemen op de site. Dat de juiste afweging plaatsvindt tussen development, design, advertisement, organic traffic etc.

Kortom, jouw rol is zorgen dat de klant groeit.

Saai lijstje, zodat je weet wat we zoeken

 • Het is fijn als je al een aantal dingen hebt gedaan. Dus 2 jaar ervaring is ongeveer wat we zoeken.
 • Je gaat jezelf allround inzetten. Dus ervaring in/met CRO, SEA, SEO, Social Ads, emailcampagnes etc. is handig.
 • Je bent gretig, leergierig en ambitieus
 • Je vindt kennis delen leuk
 • Je werkt graag in een team

Dit is wat we je bieden

 • Informele, ambitieuze en innovatieve cultuur waar ruimte is voor jouw ideeën
 • Ruimte en focus op groei en zelfontwikkeling
 • Flexibiliteit in aantal uren per week (24 - 40 uur)
 • Flexibiliteit in werkplek. Je kan (deels) thuiswerken. Er is een plek voor je op ons kantoor in Rotterdam en één in Breda.
 • 8% vakantiegeld
 • Reiskosten vergoeding

Spreekt je dit aan? Stuur ons dan een mailtje met jouw cv en kom bij ons langs om onder het genot van een koffietje jouw toekomstplannen te bespreken.

Bij vragen kan je contact opnemen met Eelco van den Hoek:

Email: eelco@digitalgrowthagency.nl
Bellen of appen: +31 6 532 77 215

Tof! We kijken uit naar je mail!

Ps. Delen is super! Bellen voor acquisitie bijzonder ongewenst!