DGA team

Ons team aan het woord

Ontwikkel jezelf in sneltreinvaart

Nieuwe ideeën, nieuwe inzichten, een nog beter verhaal. Wanneer jij jezelf ontwikkeld is dat waardevol voor het hele team. Daarom zetten we daar vol op in.

BEL: 010 307 03 03

Wil je meer weten?

Wil je meer over ons weten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor open sollicitaties? Laat het ons weten. We zijn altijd op zoek naar talent en ervaring.

Wat maakt het werk bij ons uniek

Cultuur en het team waarin je werkt is altijd uniek, maar er is nog iets dat werken bij Digital Growth Agency uniek maakt. Wij behalen niet alleen successen voor onze klanten, we helpen ze ook actief om te zorgen dat de klant meer zelf kan doen. Werken bij ons betekent werken met klanten in 3 fases:

Er is een eerste fase waarin strategie bepaald wordt en de basis wordt opgezet. Hier heb je de vrijheid om zelf te bepalen op welke manier wij denken dat succes het best te behalen is.
Dan is een fase waarin we zelf snelle groei realiseren en de klant steeds meer meenemen in wat we doen. In deze fase moeten we controle houden en ook aan mensen aan de klantzijde uitleggen hoe dingen werken. 
Uiteindelijk is er een fase waarin de klant zelfstandig wordt. In deze fase zorg je voor advies en inspiratie, maar kan je ook bijspringen als de klant er niet uit komt.

Join us Digital Growth Agency

Solliciteer je bij ons? Dan is dit het proces:

  1. Solliciteren
  2. Binnen 1 werkdag reactie
  3. Eerste kennismaking
  4. Opdracht en tweede gesprek
  5. Voorstel en start

Extra fijn bij Digital Growth Agency

Apple werkplek
Iedereen werkt op een fijne Macbook. Je hebt daarbij een ultrabreed-scherm en alle Apple accesoires

NS Businesscard
Je krijg van ons een NS Businesscard. Daarmee kan je al je zakelijke reizen maken. Van huis naar kantoor, naar een klant of ergens anders.

Onbeperkt vakantie
Je hebt bij ons geen maximaal aantal vakantiedagen, maar een minimum aantal. Werken kan soms zo leuk zijn dat je vakantie nemen bijna vergeet. Bij ons krijg je onbeperkt aantal vakantiedagen. En we willen dat je minimaal 20 dagen weg bent, geen werk!

Werken waar je wil
Bij ons ben je flexibel. Thuiswerken is heel normaal. Niet fulltime natuurlijk, maar een aantal dagen per week is prima. Zit je liever elke dag gezellig op kantoor, ook prima. Of je nu in Rotterdam of in Breda wil zitten.

Centraal
Zowel het kantoor in Breda als in Rotterdam is in het centrum. In Breda zit je om de hoek van het centraal station, vlakbij het park. In Rotterdam zit je in het centrum naast de mooie Erasmusbrug.