Onze vacatures

Ons 15-koppige sterrenteam werkt hard aan de tofste projecten voor de leukste klanten. Dit gaat (gelukkig) niet onopgemerkt. Digital Growth Agency staat, ondanks dat we 3 jaar bestaan, al in de top 100 Agency's van Nederland! Zijn we best trots op. Maar meer nieuwe klanten betekent meer werk, en meer werk betekent ruimte voor meer getalenteerde collega’s.

Marketing

 • Marketing Automation Specialist (medior / senior)

  Salarisindicatie: €3.000 - €4.500 bruto per maand
  Uren per week: 32 - 40
  Verwachting werkervaring: minimaal 2 jaar werken met Marketing Automation

  Als Marketing Automation Specialist bij Digital Growth Agency werk je in een perfecte yin-yang-situatie tussen dingen doen die je al kan en nieuw terrein ontdekken. Voor allerlei verschillende klanten. Een nieuw systeem, een grote update, een andere manier van werken. Zolang het er maar beter op wordt, kan je wat ons betreft helemaal los. 

   

  Lees hier alles over de functie voor Marketing Automation Specialist (medior / senior)

   

 • Creative Marketing Specialist (medior)

  Salarisindicatie: €2.600 - €4.000 bruto per maand
  Uur per week: 32 - 40
  Verwachting werkervaring: Minimaal 2 jaar ervaring met creative marketing of content marketing

  Je bent razendsnel met een goed idee voor kleinere campagnes en maakt de perfecte uitwerking voor grote campagnes. Maar niet alleen als er een campagne bedacht moet worden gaat jouw rechterhersenhelft direct op volle toeren. Ook voor het produceren van content kunnen we bij jou aankloppen. Je weet precies hoe je het verhaal van de klant zo goed, duidelijk en converterend mogelijk aan de doelgroep vertelt.

   

  Meer weten? Lees hier alles over de functie voor Creative Marketing Specialist (medior)

   

 • Paid Media Specialist (medior)

  Salarisindicatie: €2.800 - €4.000 bruto per maand
  Uur per week: 32 - 40
  Verwachting werkervaring: Minimaal 2 jaar ervaring met paid media kanalen.

  De wereld van online adverteren heeft voor jou geen geheimen. Je zit achter de knoppen zoals Wibi Soejardi achter z’n piano zit: je weet precies welke combinatie toetsen je moet spelen om het beste resultaat te krijgen. 

  Alleen is het resultaat bij jou geen uitverkochte concertzaal, maar meer leads of verkopen voor allerlei verschillende klanten. Of het nou SEA, SEO of social is, jij weet precies via welke kanalen we bij de klant de meeste groei kunnen bewerkstelligen. Wij helpen organisaties groeien, jij bent daar een sleutelfiguur in. Of componist, om in de muziektermen te blijven. 

   

  Meer weten? Lees hier alles over de functie voor Paid Media Specialist (medior)

   

 • Content Marketeer (medior)

  Salarisindicatie: €2.600 - €4.000 bruto per maand
  Uur per week: 32 -40
  Verwachting werkervaring: Minimaal 2 jaar ervaring als content marketeer of creative marketeer

  Taal is zeg maar echt jouw ding. Net zoals de titel van dat boek, weet je wel? Of eigenlijk is het verhaal van de klant zo goed, duidelijk en converterend mogelijk aan de doelgroep vertellen echt jouw ding.

  Maar er zijn nog veel meer dingen jouw ding. Het bepalen van de boodschap, op welke manier die gebracht moet worden en via welke kanalen bijvoorbeeld. Maar ook het bedenken, opzetten en uitvoeren van campagnes. En nog veel meer.

   

  Meer weten? Lees hier alles over de functie voor Media Content Marketeer (medior)

   

Development

 • Medior / Senior Frontend Developer (aka Tech Lead)

  Salarisindicatie: €4.000 - €6.000
  Uur per week: 32 - 40
  Verwachting werkervaring: Minimaal 4 jaar Frontend ervaring

  Hey daar, captain! Zie jij het wel zitten om de aanvoerder van ons frontend development team te worden? ‘Managen’ hoeft niet, je focust je lekker op de inhoud. Als de Bob Ross van developmentland breng je strakke designs tot leven en zorg je dat natte design-dromen werkelijkheid worden.

   

  Meer weten? Lees hier alles over de functie voor Medior / Senior Frontend Developer (aka Tech Lead).

   

Design

 • Visual Designer (medior)

  Salarisindicatie: €2.600 - €4.000
  Uur per week: 32 - 40
  Verwachting werkervaring: Minimaal 2 jaar design ervaring

  Geef jou een MacBook en een soort van plan en je tovert de tofste ontwerpen uit je hoge designers hoed. Als Visual Designer bij Digital Growth Agency mag je helemaal los met allerlei soorten designs voor allerlei soorten klanten. Geloof ons, deze diversiteit gaat niet snel vervelen.

   

  Meer weten? Lees hier alles over de functie voor Visual Designer (medior)

   

Ontmoet ons team

Digital Growth Agency Rotterdam
Digital Growth Agency
Digital_growth_agency_rotterdam-24.jpg
Digital Growth Agency team

Ontwikkel jezelf in sneltreinvaart

Nieuwe ideeën, nieuwe inzichten, een nog beter verhaal. Wanneer jij jezelf ontwikkelt is dat waardevol voor het hele team. Daarom zetten we daar vol op in.

This is how we roll

Bij Digital Growth Agency behalen we niet alleen successen voor onze klanten. Het doel is uiteindelijk dat de klant die successen helemaal zelf kan gaan behalen. Werken bij ons betekent werken met klanten in 3 fases:

In de eerste fase wordt de strategie bepaald en de basis opgezet. Hier hebben we de vrijheid om zelf te bepalen op welke manier wij denken dat succes het best te behalen is.

In de tweede fase gaan we knallen. We realiseren snelle groei en nemen de klant steeds meer mee in wat we doen. In deze fase houden we de controle en leggen we de klant uit hoe dingen werken. 

In de derde fase wordt de klant zelfstandig. We zorgen voor advies en inspiratie en kunnen bijspringen als de klant er niet uit komt.

 

Solliciteer nu bij ons
Join us Digital Growth Agency

Extra fijn bij Digital Growth Agency

Solliciteren? Dat gaat hier zo:

 1. Solliciteren
 2. Binnen 48 uur reactie
 3. Eerste kennismaking
 4. Opdracht en tweede gesprek
 5. Voorstel en start

BEL: 010 307 03 03

Wil je meer weten?

Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor open sollicitaties? Norbert hier weet echt alles, dus neem gerust contact met hem op!