Onze vacatures

Ons 20-koppige sterrenteam werkt hard aan de tofste projecten voor de leukste klanten. Dit gaat (gelukkig) niet onopgemerkt. Digital Growth Agency staat, ondanks dat we 3 jaar bestaan, al in de top 100 Agency's van Nederland! Zijn we best trots op. Maar meer nieuwe klanten betekent meer werk, en meer werk betekent ruimte voor meer getalenteerde collega’s.

Marketing

 • Marketing Automation Specialist (junior)

  Salarisindicatie: €2.300 - €3.200 bruto per maand
  Uren per week: 32 - 40
  Verwachting werkervaring: minimaal 1 jaar werken met Marketing Automation

  Als Marketing Automation Specialist bij Digital Growth Agency werk je in een perfecte yin-yang-situatie tussen dingen doen die je al kan en nieuw terrein ontdekken. Voor allerlei verschillende klanten. Een nieuw systeem, een grote update, een andere manier van werken. Zolang het er maar beter op wordt, kan je wat ons betreft helemaal los. 

   

  Lees hier alles over de functie voor Marketing Automation Specialist (junior)

   

 • Marketing Automation Specialist (medior)

  Salarisindicatie: €2.500 - €3.500 bruto per maand
  Uren per week: 32 - 40
  Verwachting werkervaring: minimaal 2-3 jaar werken met Marketing Automation

  Als Marketing Automation Specialist bij Digital Growth Agency werk je in een perfecte yin-yang-situatie tussen dingen doen die je al kan en nieuw terrein ontdekken. Voor allerlei verschillende klanten. Een nieuw systeem, een grote update, een andere manier van werken. Zolang het er maar beter op wordt, kan je wat ons betreft helemaal los. 

   

  Lees hier alles over de functie voor Marketing Automation Specialist (medior)

   

 • Online Marketeer (Medior)

  Salarisindicatie: €2.500 - €3.500 bruto per maand
  Uur per week: 32 - 40
  Verwachting werkervaring: Minimaal 1 jaar ervaring met SEA & Social Ads kanalen.

  De wereld van online adverteren heeft voor jou geen geheimen. Je zit achter de knoppen zoals Wibi Soejardi achter z’n piano zit: je weet precies welke combinatie toetsen je moet spelen om het beste resultaat te krijgen. 

  Alleen is het resultaat bij jou geen uitverkochte concertzaal, maar meer leads of verkopen voor allerlei verschillende klanten. Of het nou SEA, SEO of social is, jij weet precies via welke kanalen we bij de klant de meeste groei kunnen bewerkstelligen. Wij helpen organisaties groeien, jij bent daar een sleutelfiguur in. Of componist, om in de muziektermen te blijven. 

   

  Meer weten? Lees hier alles over de functie voor Online Marketeer (Medior)

 • Office Manager (medior)

  Salarisindicatie: €2600 - €2900 bruto per maand
  Uren per week: 24 - 40
  Verwachte werkervaring: Minimaal 1 jaar werken in een soortgelijke functie.

  Als Office Manager is het jouw verantwoordelijkheid dat het hele team soepel kan werken. De ene dag plan je een overlegsessie, evaluatielunch of onvergetelijk teamuitje, en de andere dag duik je in de administratie zodat alle documenten strak staan en alle facturen van die maand op tijd worden verstuurd. Dankzij jou is er aandacht voor de belangrijkste momenten van onze collega’s en onze klanten.


  Lees hier alles over de functie van Office Manager (medior)

Op zoek naar een plek om door te groeien?

Is er op dit moment geen (passende) vacature voor jou? Stuur dan een open sollicitatie!

Stuur je cv samen met een beknopte motivatie naar Eelco eelco@digitalgrowthagency.nl. Via Whatsapp solliciteren kan ook, of via dit formulier. Nog vragen? Je kunt ons bereiken via het e-mailadres van Eelco of bellen naar 010-3070303

Ontmoet ons team

Digital Growth Agency Rotterdam
Digital Growth Agency
Digital_growth_agency_rotterdam-24.jpg
Digital Growth Agency team

Ontwikkel jezelf in sneltreinvaart

Nieuwe ideeën, nieuwe inzichten, een nog beter verhaal. Wanneer jij jezelf ontwikkelt is dat waardevol voor het hele team. Daarom zetten we daar vol op in.

This is how we roll

Bij Digital Growth Agency behalen we niet alleen successen voor onze klanten. Het doel is uiteindelijk dat de klant die successen helemaal zelf kan gaan behalen. Werken bij ons betekent werken met klanten in 3 fases:

In de eerste fase wordt de strategie bepaald en de basis opgezet. Hier hebben we de vrijheid om zelf te bepalen op welke manier wij denken dat succes het best te behalen is.

In de tweede fase gaan we knallen. We realiseren snelle groei en nemen de klant steeds meer mee in wat we doen. In deze fase houden we de controle en leggen we de klant uit hoe dingen werken. 

In de derde fase wordt de klant zelfstandig. We zorgen voor advies en inspiratie en kunnen bijspringen als de klant er niet uit komt.

 

Solliciteer nu bij ons
Join us Digital Growth Agency

Extra fijn bij Digital Growth Agency

Solliciteren? Dat gaat hier zo:

 1. Solliciteren
 2. Binnen 48 uur reactie
 3. Eerste kennismaking
 4. Opdracht en tweede gesprek
 5. Voorstel en start

BEL: 010 307 03 03

Wil je meer weten?

Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor open sollicitaties? Eelco hier weet echt alles, dus neem gerust contact met hem op!