Kamera Express

Een magneet voor nieuw talent

Het aantrekken van het juiste talent is voor Kamera Express cruciaal om groei te realiseren. Deze Retailer of the Year heeft namelijk grootse internationale ambities.

Na een aantal vacatures succesvol vervuld te hebben door middel van recruitmentmarketing, zijn we dieper tot de kern doorgedrongen: het opstellen van het Employer Brand.

Lees meer
Content image kamera express

ViHealth

Explosieve groei voor Gamechanger in FemHealth

ViHealth is een platform van vrouwen van 40+. Met een investering van NN is zowel snelheid als resultaat van groot belang. We zijn fullservice aan de slag gegaan: met de opbouw van een levende website, leadgeneration en demand generation, en het uitwerken van de marketing automation.   

Lees meer
cover image

Senior Service

300% meer conversie

Na een complete rebranding van het merk kregen we het voor elkaar om binnen 5 maanden tijd het conversiepercentage te laten groeien met 300%.

Lees meer
Content image Senior Service.png

Yource

150% meer kandidaten

Bij Yource, één van de belangrijkste werkgevers in klantcontact in de Benelux, zijn er altijd nieuwe kandidaten nodig. Ontdek hoe we een sollicitatie-explosie hebben gecreëerd met behulp van identiteitsverbetering en digitale (job)marketing.

lees meer
Banner Yource Case

Coniche

Een nieuwe visuele identiteit

Coniche is de beste in klantcontact. Daar hoort natuurlijk een passende identiteit en even sterke website bij! Ons doel: een visuele identiteit die past als het glazen muiltje van Assepoester. Bekijk het resultaat in de case.

Lees meer
Coniche Mockup Content

time to momo

Groeien met een 360 graden klantprofiel

Van fysieke reisboekjes naar een platform met digitaal klantprofiel. Voor time to momo hebben we een marketing automation opgezet, waarmee zij een 360 graden beeld hebben van hun klanten. Hoe we dat hebben gedaan lees je in deze case.

Lees meer
Mockup emails (paars) klein.jpg

Scholt Energy

Investering in leadgeneration binnen 3 maanden terugverdiend

We hebben in een pilot van 6 weken aangetoond dat online leadwerving ook voor Scholt Energy veel kansen biedt. Binnen 3 maanden is de investering terugverdiend en in na 6 maanden is het een vast onderdeel geworden in de groei van Scholt Energy. Hoe we dat hebben gedaan lees je in deze case.

Lees meer
scholt mockup image 1

NEDERLANDSE ENERGIE MAATSCHAPPIJ (NLE)

Digitale winnaar van de energiemarkt

NLE is van effectieve salesmachine naar klantenknuffelaar gegroeid. Volgende doelstelling was met NLE te transformeren tot een digitaal, data-gedreven energieleverancier. 

Lees meer
NLE case home

Stigas

De kracht van een gestructureerde aanpak

De initiële behoefte was een nieuwe website. Maar, Stigas' marketing was ad-hoc, willekeurig en incidenteel. Alleen een nieuwe website zou dit niet oplossen. Wij stelden voor, een gestructureerde aanpak met aantoonbare resultaten.

Lees de case
Stigas

ETQ Amsterdam

Van design focus naar data-gedreven organisatie

ETQ Amsterdam is een toonaangevend apparel brand uit Amsterdam. Succes in ecommerce vereist een data-focus, ETQ`s focus is design. In de afgelopen 2 jaar is ETQ aan de achterkant getransformeerd tot een data-gedreven merk.

Lees de case
ETQ

Harald Swinkels | Oprichter NLE

“Door Digital Growth Agency zijn we marktleider geworden in digitale werving en zijn we uitgegroeid tot meest innovatieve energieleverancier.”

ONZE KLANTEN

Samen met deze merken veroveren we de markt

Youfone
NLE
Kamera Express
Time to momo
ANP
Senior Service
Digital Growth Agency

Wij gaan voor digitale groei

Wil jij ook groeien? Let’s go!

We durven wel te stellen dat er geen merk is dat we niet digitaal kunnen laten groeien. Noem ons de digitale-groei-experts. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Stuur Eelco een mailtje, dan nodigt hij je graag uit voor een bakkie.