ActiveCampaign Partner

Wij zijn ActiveCampaign-partner. Wat dat inhoudt en wat jij eraan hebt lees je hier.

Wat houdt het partnership in?

Door het partnership hebben we korte lijntjes met ActiveCampaign. We hebben een direct aanspreekpunt voor commerciële zaken en inhoudelijke vragen. Met ons commercieel contactpersoon kunnen we kortingen bespreken voor onze klanten. Wanneer er een hele specifieke vraag wordt gesteld, kunnen we de oplossing met ons inhoudelijk contactpersoon afstemmen. Zo krijgen we dus betere prijzen en meer zekerheid dat de oplossing gaat werken.

Het geeft ons focus op deze tool, waardoor wij de ins-and-outs van het systeem. Een partnership betekent investeren, zowel vanuit ActiveCampaign als vanuit onszelf. Er wordt veel tijd gestoken in de ontwikkeling van onze Marketing Automation-specialisten.  Doordat we goed zijn ingevoerd, weten we precies hoe we jouw uitdaging het beste kunnen implementeren.

We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Nieuwe features volgen elkaar in rap tempo op. Om te zorgen dat je alles uit ActiveCampaign haalt, moet je weten wat de laatste mogelijkheden zijn. Wij houden je op de hoogte van alle belangrijke nieuwe ontwikkelingen.

 

We zijn inmiddels 3 jaar partner. Lees hier meer over onze ervaringen.

 

Wat levert ons partnership voor jou op

Door samen te werken met een ervaren partner haal jij meer uit ActiveCampaign. Wij kennen het systeem door en door. We hebben tal van succesvolle Marketing Automation-strategieën. We zorgen dus voor inspiratie, ervaring en kennis. Daar bovenop kunnen we vaak ook zorgen voor een korting en hebben kunnen we direct schakelen met het team van ActiveCampaign. 

Een bijkomend voor is dat we ook technisch in staat zijn om super snel te koppelen met ActiveCampaign. We weten precies hoe we de connectie moeten maken en hoe we zorgen voor de juiste uitwisseling van informatie.

Waarom kiezen wij voor ActiveCampaign?

We steken veel tijd in onze ontwikkeling in het gebruik van ActiveCampaign, maar waarom hebben we nu ActiveCampaign gekozen om ons in te verdiepen?

Allereerst omdat ActiveCampaign een open systeem is. We kunnen dus allerlei verschillende systemen koppelen aan ActiveCampaign. Dit zorgt ervoor als we met het systeem niet uit komen, dat we altijd nog een ander systeem kunnen koppelen om de uitdaging op te lossen.

Daarnaast biedt ActiveCampaign een zeer uitgebreide tool om automations te maken. Door een reeks van blokjes aan elkaar te verbinden ontstaat een automation. De veelzijdigheid van de blokjes geeft ons enorme vrijheid.

Gebruiksvriendelijkheid is de laatste reden. ActiveCampaign biedt ons alle mogelijkheden, maar heeft voor onze klanten een heel eenvoudige en fijne interface

Waarom zou jij moeten kiezen voor ActiveCampaign (en ons)?

Met ActiveCampaign maak jij jouw groeidoelstellingen waar. En met ons doe je dit nog sneller.

Neem contact op en we vertellen je graag meer!Wij gaan voor digitale groei

Wil jij ook groeien? Let’s go!

We durven wel te stellen dat er geen merk is dat we niet digitaal kunnen laten groeien. Noem ons de digitale-groei-experts. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Stuur Eelco een mailtje, dan nodigt hij je graag uit voor een bakkie.