De ActiveCampaign Specialist

Met ActiveCampaign doe je meer dan alleen je e-mail automatiseren. Je activeert je totale customer experience. ActiveCampaign is het #1 automation platform.

 

ActiveCampaign is Emerce100

 

Wat is ActiveCampaign

Dit is een platform dat marketing, sales, CRM en communicatie samenbrengt. Hou al je contacten bij, vul je salespipeline en verzend op het juiste moment de juiste informatie.

Lees meer
Wat is ActiveCampaign

Deze mensen helpen jou bouwen

ActiveCampaign Partner

Wij zijn ActiveCampaign partner. Dat levert jou veel voordelen op. Doordat we dagelijks met het systeem werken, weten we in elke situatie wat de beste oplossing is. 

Het bouwen van de oplossing kost ons ook minder tijd en is toekomstbestendig. Daarnaast hebben we een directe lijn met support en sales.

Lees meer over ons partnership
ActiveCampaign Parntership

Hier kunnen we je bij helpen

time to momo

Groeien met een 360 graden klantprofiel

Van fysieke reisboekjes naar een platform met digitaal klantprofiel. Voor time to momo hebben we een marketing automation opgezet, waarmee zij een 360 graden beeld hebben van hun klanten. Hoe we dat hebben gedaan lees je in deze case.

Lees meer
Mockup emails (paars) klein.jpg

Marc Feitsma | Co-founder & Chief Digital Officer time to momo

‘’We zochten de beste partij voor ActiveCampaign. Na enkele partijen te hebben gesproken kozen we uiteindelijk voor Digital Growth Agency vanwege hun expertise hierin.’’

Waarom ActiveCampaign

 1. ActiveCampaign biedt voor een goede prijs veel functionaliteiten
 2. Met de Automation Builder van ActiveCampaign kunnen we bijna alles bouwen
 3. Met de koppelingen die ActiveCampaign heeft, kunnen we alle relevante data naar andere systemen krijgen
Onze top 5 Zapier Hacks

ONZE KLANTEN

Samen met deze merken veroveren we de markt

Youfone
NLE
Kamera Express
Time to momo
ANP
Senior Service

Onze favoriete e-mailcampagnes

 1. Welkomstcampagne: Of je nu een nieuwe klant, lead of nieuwsbriefinschrijving hebt, het zorgt altijd voor betere resultaten. In een welkomstcampagne kan je meer vertellen of jouw merk. Meer over wat je doet. En wat de ervaringen van anderen zijn.
 2. Verloren leads: Of het nu iemand is die zijn bestelling niet afrond, terugstuurt of annuleert; of een lead die geen klant wordt. Vaak is deze groep veel groter dan de groep die daadwerkelijk betalende klant wordt. Daarom zijn deze afvallers vaak extra interessant segment om over tijd weer te benaderen. 
 3. Up- en cross selling: Wanneer iemand wel klant wordt, begint het vaak pas. Zeker als jouw klant tevreden is liggen er legio mogelijkheden. Je kan meer van hetzelfde of juist iets anders aanbieden. Het timen van deze mails is van groot belang. Op basis van data zorgen we dat jouw mails de perfect getimed worden.
Koppel systemen met Zapier

Onze favoriete koppelingen

Klaar om te groeien met ActiveCampaign?

CAPTCHA

Digital Growth Agency

Vasteland 78
3011BN, Rotterdam
010-3070303

Stationslaan 1200
4816BW, Breda

Volg ons:

Meer over wat wij doen met Marketing Automation

Zoals gezegd, wij zijn fan van ActiveCampaign. Onze specialisten geven je graag nog wat meer informatie, zodat jij jouw keus kan maken.

ActiveCampaign als CRM systeem inzetten

Het systeem kan zeker worden ingezet als CRM-systeem. Het heeft uitgebreide functionaliteiten zoals contactbeheer, automatiseringen, lead scoring en integraties met andere tools. Zo kan heb jij een krachtige oplossing voor het beheren van klantrelaties. Door het gebruik van het CRM kunnen merken alle interacties met klanten bijhouden. Daarmee kan je communicatie personaliseren en effectiever leads opvolgen.

E-mailmarketing uitbesteden een goed idee?

Het uitbesteden van e-mailmarketing aan experts zoals wij kan een slimme zet zijn. Wil jouw merk de e-mailstrategie optimaliseren? Is email voor jouw merk een belangrijk groeikanaal? Dan kunnen wij helpen om hier het optimale uit te halen! Door samen te werken met een bureau kan jij profiteren van professionele strategieën, doelgerichte campagnes en continue optimalisatie.

Hoe kan je Marketing Automation inzetten voor jouw marketingdoelen?

Je kan het op verschillende manieren inzetten voor marketingdoelen. Enkele voorbeelden zijn:

 1. Segmentatie van de doelgroep zodat je gepersonaliseerd kan communiceren
 2. Opzetten van geautomatiseerde e-mailcampagnes op basis van gedrag van klanten.
 3. Lead nurturing door middel van gerichte follow-up en opvolgacties.
 4. Integratie met andere marketingtools en platforms voor een naadloze workflow.
 5. Aansturen van advertenties op Google, Facebook en LinkedIn op precies het juiste moment

Door de diverse functies van marketing automation te benutten, kunnen bedrijven hun marketingstrategieën versterken en effectiever communiceren met hun doelgroep.

Waarom is ActiveCampaign zo populair?

Het is populair vanwege verschillende redenen:

 1. Krachtige automatiseringen: Dit is de kernreden waarom wij zo enthousiast zijn. Het platform biedt uitgebreide mogelijkheden voor het automatiseren van marketingprocessen, waardoor bedrijven tijd en moeite besparen.
 2. Gepersonaliseerde communicatie: Met geavanceerde segmentatie- en personalisatiefuncties kunnen bedrijven relevante en doelgerichte berichten naar hun klanten sturen.
 3. Flexibiliteit en schaalbaarheid: het systeem kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elk bedrijf, of het nu gaat om kleine ondernemingen of grote bedrijven.
 4. Continue innovatie: Het platform blijft evolueren en nieuwe functies toevoegen om aan de veranderende behoeften van marketeers te voldoen.

Al met al maakt de combinatie van functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit ActiveCampaign tot een favoriete keuze voor veel merken wereldwijd.

Meer weten? Neem contact op