Automatiseer jouw bedrijf met Zapier

Zapier is ontworpen om het eenvoudig te maken om informatie van het ene systeem naar het andere te sturen. Eenmaal ingesteld, zal je in staat zijn om taken sneller uit te voeren dan ooit te voltooien.

Zaps bouwen in 4 stappen

Waar gebruik je Zapier voor?

Zapier gebruik je om handmatige taken te automatiseren en koppelingen te leggen tussen systemen. Zonder hier developers bij nodig te hebben. Zapier biedt koppelingen met meer dan 3.000 systemen. Dus de kans is groot dat wat je nu handmatig doet, geautomatiseerd kan worden met Zapier. En dat data dat nu verspreid is over systemen, samengevoegd kan worden. Wij zetten Zapier in om jouw marketingdata te optimaliseren.

Lees meer over wat je met Zapier kan
Zapier logo

Kies de beste systemen en koppel ze met Zapier

Veel van de grote systemen hebben een suite waar meerdere oplossingen in zitten. Neem Salesforce met Pardot, Zoho of Dynamics 365. Heb je bijvoorbeeld Salesforce als jouw CRM en wil je meer aan Marketing Automation doen? Dan zou het voorheen logisch zijn om Salesforce Pardot te pakken. Met Zapier is dit voorbij. We kunnen nu heel makkelijk Salesforce koppelen aan bijvoorbeeld Hubspot, ActiveCampaign of Selligent.

Koppel systemen met Zapier

Hulp nodig?

Wil je zelf aan de slag met Zapier, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Of ben je begonnen, maar loop je vast? Wij helpen je met taken automatiseren en systemen aan elkaar te koppelen. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Zapier spreek je uit als het Engelse woord 'Happier' maar dan met een Z.

Leg koppelingen tussen systemen zonder developers

Met Zapier kun je als marketeer met een beetje technische kennis systemen aan elkaar koppelen. Vroeger had je daar een developer voor nodig. Nu kan je zelf koppeling leggen.

Leg koppelingen tussen systemen zonder developers

Waarom kies je voor Zapier?

Als je taken wilt automatiseren of systemen wilt koppelen, dan is Zapier een uitstekende keuze. Dit zijn voor ons de 5 belangrijkste redenen:

 1. Zapier is super gebruiksvriendelijk
 2. Meer dan 3.000 systeemkoppelingen beschikbaar
 3. Sterk overzicht van uitgevoerde automations
 4. Makkelijk testen van de automation
 5. Perfecte foutafhandeling
Waarom kies je voor Zapier?

Benieuwd of jouw vraag opgelost kan worden met Zapier?

Stuur ons jouw vraag en wij laten weten of en hoe je dit met Zapier op kan lossen.

Onze top 5 Zapier Automations

Wij hebben honderden verschillende koppelingen gemaakt, dit is onze top:

 1. Koppelen van leadgen forms op LinkedIn Ads en Facebook Ads aan een marketing automation systeem om leads perfect op te volgen.
 2. Data die je wilt analyseren of gebruiken voor jouw dashboard, automatisch opslaan in Google Sheets. Dit is heel snel te maken en eenvoudig te bewerken.
 3. Nieuwe Marketing en Sales leads in een Slack-kanaal zetten. Dit zorgt ervoor dat marketeers niet alleen de data zien, maar ook feeling houden met of ze de juiste leads binnenhalen.
 4. Door het Webinar-systeem aan Zapier te koppelen, zorgen we ervoor dat inschrijvingen in het CRM worden opgeslagen en bij wordt gehouden of ze ook echt kijken
 5. In dashboard wil je graag data vanuit verschillende bronnen samenvoegen. Door periodiek vanuit Zapier eenvoudige API-calls uit te voeren halen we alles op dat nodig is voor het perfecte dashboard.
Weten hoe we dat doen? Contact ons
Onze top 5 Zapier Automations

Onze top 5 Zapier Hacks

 1. Huidige tijd ophalen; in veel gevallen is het erg handig om te weten wanneer de data van de Zap is ontvangen, voordat je het ergens naartoe stuurt.
 2. Waarden omzetten of berekeningen maken; het kan zijn dat de data die binnenkomt niet precies in het juiste format is. Bijvoorbeeld een verkeerde valuta of tijdzone. Dat lossen we snel op.
 3. Output in Google Sheets schieten; Google Sheets is enorm handig om snel wat data op te slaan om te zien of je het juiste aan het doen bent, of om mensen die geen Zapier hebben te helpen testen van nieuw ontwikkelde koppelingen.
 4. Webhooks om data te ontvangen van developers; Door een Webhook van Zapier te publiceren, kan je alle data ontvangen die je nodig hebt. Als je eigen gebouwde software hebt, kun je die via de Webhook van Zapier koppelen met meer dan 3.000 andere systemen.
 5. API`s aanspreken om data op te halen of op te sturen; Een truc voor de meer advanced Zapier-gebruikers is om data op te halen uit API`s. Niet alle data is vanuit triggers en actions beschikbaar (bijvoorbeeld reporting data). Dat haal je eenvoudig op met een API call.
Weten hoe we dat doen? Contact ons
Onze top 5 Zapier Hacks

Start met automatiseren en verbeter jouw marketing resultaten

Start nu met het koppelen van jouw marketingsystemen, Je krijgt betere overzichten, een beter klantbeeld en effectievere communicatie.