Een conversiegericht digitaal platform voor de marktleider in de mantelzorg

Senior Service: 300% meer conversie

Senior Service biedt al vanaf 1995 professionele thuishulp voor senioren aan en heeft sinds het begin al veel groei gezien. Al tijdens een uitgebreid voortraject met diverse werksessies, bleek er vooral in positionering, design en digitalisering nog veel te bereiken. Na een complete rebranding van het merk kregen we het voor elkaar om binnen 5 maanden tijd het conversiepercentage te laten groeien met 300%.

  • TV campagne
  • Conversiefunnels
  • Doelgroep-geoptimaliseerd
  • Digitale Marketing

TV-campagne

Door een platform dat perfect aansluit op de vernieuwde boodschap, zijn alle KPI`s gestegen. Met name het conversiepercentage groeide enorm.

Conversiefunnels

Het aanbieden van de juiste informatie op de juiste plaats is cruciaal voor de conversie. De gewenste informatie hebben we in kaart gebracht door een analyse te maken van hoe men over de site navigeert, waar men landt en waar men weggaat. 

Magazine
SEN_KlantReview.jpg
magazine

Geoptimaliseerd voor de doelgroep

De doelgroep van Senior Service zijn zorgbehoevenden en hun naasten. De doelgroep is hierdoor overwegend wat ouder. We hebben hierop ingespeeld door te zorgen voor extra fijne leesbaarheid, overzichtelijke blokken en duidelijke knoppen.

Single phone
SEN_WebsiteTarievenForm.jpg
SEN_TVspot_Screen3.jpg

Digitale marketing

Het verhogen van de instroom aan nieuwe klanten is de focus. Naast de rebranding en website-redesign werken we daarom aan de digitale marketing. SEO, SEA, Social en Display marketing.

SEN_TVspot_Screen1.jpg

Bied jij ook een dienst aan?

Bied jij een dienst? En wil jij ook 300% groeien met jouw digitale omgeving? 

Neem dan eens vrijblijvend contact op met Eelco. We vertellen je graag meer over hoe ook jij dit kan bereiken.