ViHealth

Explosieve groei voor Gamechanger in FemHealth

Fullservice team met resultaat

Vi Logo
ViHealth

Marleen ten Damme | Founder en CEO ViHealth

"Als startup hebben we een snel schakelend marketingteam nodig dat ons richting geeft en adviseert. Bij Digital Growth Agency vinden we dit allemaal op één plek. In het team dat voor Vi Health werkt zitten hele creatieve mensen die onze ideeën tot leven brengen, techneuten die ons werk makkelijker maken en data-analisten die ons de juiste inzichten geven. Die combo stelt ons in staat om keihard te groeien. Een aanrader voor iedere partij die snelle groei nodig heeft."

Een website die leeft

Vi Health

Vi Health is er om vrouwen de beste versie van zichzelf te laten zijn. Vi betekent niet voor niets kracht in het Latijn. La vie staat voor leven. De website moet leven en energie uitstralen. Zowel werkgevers (klanten) als vrouwen (gebruikers) moeten hun weg kunnen vinden op de website. De juiste tone-of-voice en communicatiestijl vinden was dan ook essentieel.

Explosieve groei

Leadgeneration & Demand Generation

Voor een startup telt elke minuut. De verkoopdoelstellingen waren duidelijk. Daarom zetten we vol in op zowel Leadgeneration als Demand Generation.

Femhealth is een hot topic en organisaties beginnen te beseffen dat ze hier iets mee moeten. Onze Demand Generation strategie is er niet alleen om bedrijven te interesseren, maar ze ook te motiveren om actief met Vi Health aan de slag te gaan.

Tegelijkertijd is het genereren van leads op korte termijn essentieel voor het realiseren van de doelstellingen. We hebben veel geëxperimenteerd met verschillende invalshoeken en advertenties. Uiteindelijk kwamen we tot de juiste samenstelling.

high performance marketing
whitepaper ad
whitepaper
webinar socials

Strakke opvolging

Marketing & Sales Automation

We hebben een slimme 'lead-naar-sales' machine gebouwd die inkomende leads opvangt, ze zorgvuldig opvolgt, en ze precies op het juiste moment doorgeeft aan het sales team.

En dan is het showtime voor het salesprocs! Met ons op maat gemaakte dashboard hebben zij overzicht op alles wat speelt. Ze zien in één oogopslag waar in de verkoopfunnel de actie nodig is. Dit betekent dat we elke kans benutten en geen enkele lead laten glippen.

marketing automation

Wij weten precies hoe we je de markt in lanceren

Ook explosieve groei voor jouw Gamechanger?

Jouw ambitie voor groei is bij ons in goede handen. We helpen je de markt open te breken. Benieuwd hoe dit voor jouw merk kan werken?