Online marketing: Never waste a crisis

Het zijn rare tijden en dat blijft het voorlopig nog wel even. Nu vraag je jezelf misschien af; wat nu? Je hoofd en de situatie is er vast nog niet naar om grote plannen te maken, maar je kunt wel alvast aan de slag met kleine verbeteringen.

Zo kun je een grote investering doen, zoals een online marketeer aannemen. Of je kunt een eenvoudigere aanpak hanteren. Wij hebben een eenvoudige aanpak waarmee je laagdrempelig aan de slag kunt, zodat je online sterker uit deze coronacrisis komt.

Besteed een uurtje aan Google Analytics

Laat je inspireren door de statistieken van je website. Wat zijn de belangrijkste in- en uitstapmomenten op je website? Op welke pagina's blijven bezoekers lang hangen en op welke pagina's vertrekken bezoekers veel te snel? Het kan je inspiratie bieden voor kleine en grote verbeteringen aan je website.

Vind je het interessant om eens samen met een Digital Growth Agency Expert naar de statistieken van jouw website te kijken? Stuur ons dan een berichtje

Inventariseren van kleine en grote verbeteringen 

Frequent doorontwikkelen aan je website is de meest efficiënte manier om je website optimaal te laten presteren. Deze periode is een mooi moment om de verbeteringen aan je website te inventariseren, te prioriteren en uit te werken in een user-story. Nu is het moment om daar de tijd voor te nemen.

Werk je verbeteringen uit in user stories 

Wanneer je een overzicht hebt met verbeteringen aan je website, is het handig die verbeteringen uit te werken in een User story. Op deze manier zijn je verbeteringen gelijk geschikt om uit te laten voeren door je favoriete digitale bureau:

User Story in het kort 

  • Ik als (voor wie is het): bezoeker
  • Wil dat (wat wil je) : een 'boek een afspraak' pagina wordt opgezet
  • Zodat (waarom): het voor de bezoeker laagdrempelig wordt een afspraak te maken 

 

Ik als bezoeker wil dat een 'boek een afspraak' pagina wordt opgezet zodat het voor de bezoeker laagdrempelig wordt een afspraak te maken. 

Ook aan de slag met de doorontwikkeling van je website?

Bij Digital Growth Agency  zijn we gespecialiseerd in het doorontwikkelen van websites en helpen je graag verder naar online succes! Benieuwd hoe het jouw organisatie verder kan helpen? Bekijk alvast onze Digital Marketing diensten of neem direct contact met ons op. Your next step for digital growth starts now."Met Digital Growth Agency voelt het alsof we in één klap diverse ervaren collega`s erbij hebben gekregen."

Wij gaan voor digitale groei

Wil jij ook groeien? Let’s go!

We durven wel te stellen dat er geen merk is dat we niet digitaal kunnen laten groeien. Noem ons de digitale-groei-experts. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Stuur Eelco een mailtje, dan nodigt hij je graag uit voor een bakkie.