Nieuwe Werken Bij website

Een magneet voor nieuw talent

Werken Bij-website die het Employer Brand ademt

Poster: De wereld aan je voeten
Logo: Kamera express
join us
Foto collage

Recruitmentmarketing

Meer kandidaten met online recruitmentmarketing

In de huidige arbeidsmarkt heeft de kandidaat de keuze. Dit was goed merkbaar voor Kamera Express bij het zoeken naar de juiste kandidaat voor een aantal lastig te vervullen rollen. Om ons helemaal in de wereld van de kandidaat onder te dompelen, hielden we interviews met de medewerkers die nu al in de functie zitten. Daar kwamen inzichten uit: over de functie, en het type persoon dat daarbij past. We hebben opvallende advertenties gemaakt die de doelgroep echt aanspreken. Het resultaat? Alle openstaande rollen zijn gevuld.

Standard ads
creative ad 1
creative ad 2

Employer Branding

De kern van een aantrekkelijk werkgeversmerk

Omdat de vraag naar nieuwe kandidaten zo groot is, is een aanpak die de kern raakt van groot belang. En wat is de kern van je aantrekkingskracht in de arbeidsmarkt? Een employer brand dat staat als een huis. Om een gedegen employer brand te ontwikkelen dat helemaal aansluit bij wie deze club écht is, gingen we in gesprek met een diverse groep medewerkers van Kamera Express. De (online) data die voortkwam uit deze intervies hebben we geanalyseerd. Hierop baseerden wij een duidelijk werkgeversmerk: een glasheldere reden om voor Kamera Express te willen werken. Nu moest het alleen nog uitgedragen worden.

HR Matrix
Proces: 3 Luik

Werken Bij website

Het Werkgeversmerk vertaald naar de Werken Bij website

Het was ons doel om het werkgeversmerk door te vertalen naar een onderscheidende ‘’Werken Bij’’ website, die de kandidaat verwondert en aantrekt. Een complete pagina waar je Kamera Express leert kennen, gemakkelijk je droomvacature vindt én moeiteloos solliciteert.

Als bezoeker ontdek je hoe het is om voor Kamera Express te werken, maar ook waarvoor de organisatie staat en wat dit voor jou betekent. De nieuwe interactieve elementen maken de site informatief en overtuigend, maar ook gewoon ontzettend leuk om te bezoeken. De afwisseling in content en de dynamische structuur helpen het verhaal van Kamera Express perfect te vertellen.


Deze website is dan ook de ideale eerste kennismaking tussen de kandidaat en de werkgever Kamera Express.

Ook een werken bij website nodig?

Wij weten precies hoe we het werkgeversmerk vertalen naar een dynamische website

Jouw ambitie voor werknemers groei is bij ons in goede handen. We helpen je met het vinden van de juiste kandidaten