Digital Marketing | Data & Analytics

Een goed draaiend team heeft data nodig om beslissingen te maken. Beter nog, het team heeft informatie nodig.

Lees hieronder wat we voor je kunnen doen.

Basic Analytics

De basis op orde, daar begint alles bij. We zorgen dat jouw Google Analytics strak staat. Dit betekent bijvoorbeeld het goed doormeten van conversies, een duidelijke kanaalverdeling en het bijhouden van alle gebeurtenissen op de site.

Basic analytics

Advanced analytics

Wil jij jouw analytics-omgeving een stap vooruit brengen? Daar kunnen wij je bij helpen. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw data gesegmenteerd kan worden, verrijkt kan worden met externe systemen of gecheckt kan worden op betrouwbaarheid.

Advanced analytics

Dashboard

Geen organisatie kan meer zonder dashboards. Wij bouwen ze snel, kosteneffectief en flexibel. De dashboards die we voor je kunnen bouwen, kunnen we koppelen met onder anderen interne bronnen, Google Analytics, Facebook, LinkedIn en verschillende mailplatforms. Onze dashboards zijn daarnaast altijd up-to-date met de juiste informatie.

Dashboard

Maatwerk analytics

Ben jij al wat verder met Analytics, maar wil je de volgende stap zetten zoals een conversie-attributiemodel of uitgebreide analyse op jouw data, dan hebben we daar custom oplossingen voor.

Maatwerk analytics

Data management platforms

Een Data Management Platform verzamelt al jouw data op 1 plek, bouwt daar profielen mee op en kan vervolgens in worden gezet voor het inrichten van gepersonaliseerde customer journeys. Ontzettend waardevol voor organisaties die de volgende stap willen zetten.

Data management platform

Wil jij meer uit jouw data halen

CAPTCHA

Digital Growth Agency

Vasteland 78
3011BN, Rotterdam
010-3070303

Stationslaan 1200
4816BW, Breda

Volg ons: