Digital Marketing | Display

Je wilt dat jouw merk op de juiste plekken zichtbaar is. Met display-advertenties zorgen we ervoor dat jouw merk onthouden wordt. En dat mensen die jouw merk onthouden, ook de interactie aan gaan met jouw organisatie.

Social ads

Wil jij dat jouw merk een groter bereik opbouwt? Social Media is daar perfect voor. Met name via Facebook kan je jouw boodschap voor relatief weinig geld aan een groot publiek vertellen. Via Snapchat kan je makkelijk een jonge doelgroep en via LinkedIn de zakelijke doelgroep.

Social ads

Google Display Netwerk

Adverteren op websites waar jouw doelgroep graag komt, dat doe je met het Google Display Netwerk. Je kan jouw doelgroep vinden door de juiste selectie aan websites en eigenschappen van jouw doelgroep. Google Display Netwerk is handig voor het retargeten van websitebezoekers en het vergroten van jouw merknaamsbekendheid.

Google Display Netwerk

Video ads

Een advertentie die opvalt is de basis van een geslaagde campagne. Bewegend beeld valt op en geeft je de mogelijkheid om in een kort tijdbestek een verhaal te vertellen. Het vaststellen van dit verhaal is stap 1. Wat jouw verhaal ook is of wordt, wij zorgen voor de juiste video`s.

Video ads

Animaties

Geanimeerde advertenties zien we steeds vaker. Het zit een beetje tussen een afbeelding en een video in. De kosten voor het maken van dergelijke advertenties is laag, maar ze vallen wel op. Of je nu een lange animatie voor het vertellen van een heel verhaal wilt, of een korte animatie die opvalt, wij helpen.

Animaties

Customer Journey ads

Om te zorgen dat jouw potentiĆ«le klant geĆÆnteresseerd raakt in jouw dienst of product zijn een aantal stappen nodig. Allereerst moet men bewust / aware worden van jouw dienst of product. Vervolgens moet men jouw aanbod in overweging nemen / de consideration-fase. Uiteindelijk moet men beslissen jouw product af te nemen, de decision-fase.

Customer Journey ads

Wil jij jouw merknaamsbekendheid vergroten?

Display advertenties zijn uitermate geschikt voor het vergroten van jouw merknaamsbekendheid. Wil je graag een campagne opzetten of doorlopend adverteren? Wij helpen je graag jouw doelen te bereiken.