Digital Marketing | Marketing automation

Door marketingacties te automatiseren wordt jouw marketing veel effectiever. Niet alleen wordt er doorlopend met jouw klant gecommuniceerd, je houdt er ook waardevolle tijd door over.

Lees hier onze blog over Marketing Automation

Email automation

Het automatiseren van emails kan enorm krachtig zijn. Je kan gepersonaliseerd verhalen vertellen aan jouw abonnees. Daarnaast hoef je de mails maar 1 keer in te plannen. Dus niet meer ad hoc achter nieuwsbrieven aan rennen. Dit regelen we bijvoorbeeld voor je met ActiveCampaign.

Email automation

Dynamic Search Ads

Het toepassen van Dynamic Search Ads scheelt enorm veel tijd in het beheer van jouw campagnes. Ze zijn ideaal voor een goed ontwikkelde website. Dan kan je via Dynamic Search Ads automatisch bieden op producten, vacatures of andere dingen die op je website staan.

Dynamic Search Ads

Channel marketing

Feed management en SEA automatisering, dat bereik je met Channel Marketing. Stuur je items naar duizenden vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen. Of genereer ads voor Google Ads en Microsoft Advertising.

Channel marketing

Product en service remarketing

Heb jij meerdere producten of diensten op jouw website staan? Richt dan jouw remarketing product- en/of dienst-specifiek in. Dat levert betere resultaten.

Product en service remarketing

Algoritmisch adverteren

Tegenwoordig is het steeds makkelijker om algoritmes te gebruiken om effectief te adverteren. Zo kun je gebruikmaken van de algoritmes van de advertentie-platformen van bijvoorbeeld Google en Facebook. Ook kun je externe systemen gebruiken om algoritmisch te adverteren.

Algoritmisch adverteren

Leadflows

Heb jij interessante content voor jouw prospects en wil die je graag delen? Zorg dan dat die informatie aangevraagd kan worden met een Lead flow. Zo krijgt jouw prospect de gewenste content en krijg jij warme leads.

Leadflows

Wil jij jouw marketing automatiseren?

Profiteer van alle mogelijkheden die marketing automation brengen.