Strategie

Een doel zonder strategie is een droom. Een strategie zonder uitvoering is een wens. Een goed onderbouwde strategie zorgt voor meer grip op het resultaat en een snellere uitvoering.

ONZE KLANTEN

Samen met deze merken veroveren we de markt

Youfone
NLE
Kamera Express
Time to momo
ANP
Senior Service

Deze strategieën maken we

 • Growth Strategy

  Een strategie die jouw merk laat goeien. We kiezen de juiste initiatieven, van email tot SEO en van Branding tot Performance. Alles is een optie, wij stellen voor jou de perfecte groeistrategie samen.

 • Digital Strategy

  Een algemene digitale strategie. Hoe zet jij digital in om jouw bedrijfsdoelen te halen. Welke technologiën zijn nodig? Welke skills/mensen heb je nodig? Via welke kanalen ga je communiceren? Wat is de benodigde investering? Hoe versla je daarmee de concurrentie?

 • Advertentising Strategy

  Onze advertentiestrategen zorgen samen met jou voor een optimale inzet van jouw advertentiekanalen en budget. Op basis van jouw branding, doelgroep en verworven data stellen we de strategie op die jouw doelen verwezenlijkt.

  Voor een eenmalige campagne, een jaarplanning of doorlopende inzet.

 • Recruitment Marketing Strategy

  Heb jij meer kandidaten nodig? Wij zetten een Recruitment Marketing Strategie op waarmee jij jouw doelen gaat bereiken. Meer kandidaten, de juiste kandidaten en een soepele afhandeling.

 • Data Strategy

  Data-lakes, Dashboarding, Privacy, first-party-cookies, AVG, DMA, Serverside-tagging, consent-mode. Het verzamelen en opslaan van data wordt steeds ingewikkelder. Hoe kan je hier nu het beste mee omgaan? We maken voor jou een data-strategie met een uitwerking voor de komende jaren is uitgewerkt en een concreet meetplan waar je nu mee aan de slag kan. 

 • Communications Strategy

  Wat communiceer je? wanneer communiceer? via welke kanalen communiceer je? Deze vragen beantwoord een communicatie strategie. Van een communicatiestrategie voor jouw merk tot een concrete contentplanning waar je vandaag nog mee aan de slag kan gaan.

Harald Swinkels - Oprichter NLE

"Door Digital Growth Agency zijn we marktleider geworden in digitale werving en zijn we uitgegroeid tot meest innovatieve energieleverancier."

Voor deze mooie merken hebben wij de strategie neergezet

Senior Service

300% meer conversie

Een complete rebranding van het merk binnen 5 maanden tijd. Het resultaat: het conversiepercentage is gegroeid met 300%.

Lees meer
Content image Senior Service.png

NEDERLANDSE ENERGIE MAATSCHAPPIJ (NLE)

Digitale winnaar van de energiemarkt

NLE is van effectieve salesmachine naar klantenknuffelaar gegroeid. Volgende doelstelling was met NLE te transformeren tot een digitaal, data-gedreven energieleverancier. 

Lees meer
NLE case home

Wat hebben wij in huis?

Om te zorgen voor zo veel mogelijk leads voor jouw merk heb je veel verschillende facetten nodig. Het verhaal moet creatief goed in elkaar zitten en eruit zien, de juiste kanalen moeten worden gekozen met de juiste boodschap, de opvolging moet automatisch raak zijn en er moet geoptimaliseerd worden op basis van data. Bij ons vind je dit allemaal, van A tot Z.

Lees hier alles over onze diensten

Het team

Laten we contacten, dan vertel ik graag hoe dit er voor jouw merk uit kan zien.

Wil jij ook een strategie waarmee je vol gas vooruit kan? Let’s go!

We durven wel te stellen dat er geen merk is dat we niet digitaal kunnen laten groeien. Noem ons de digitale-groei-experts. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Stuur Eelco een mailtje, dan nodigt hij je graag uit voor een bakkie.