Fonk100

Digital Growth Agency opnieuw in FONK100

We staan, binnen 3 jaar na de oprichting, opnieuw in de FONK100 als bureau 'who to watch 2021'. In de bureauwereld is het een eer om hier tussen te staan, aangezien dit de 100 bureaus zijn met de meest tevreden opdrachtgevers van Nederland. Tijdens de selectie zijn innovatie, een mooie klantenportfolio, zichtbaar ondernemerschap en een positieve aanwezigheid in de media medebepalend. Maar dit jaar staat 'impact maken' centraal als thema. 

Eelco: "Onze werkwijze maakt het verschil. We hebben alles wat je nodig hebt voor digitale groei in huis en brengen in een keer de juiste kennis, mensen en een proces van samenwerken naar binnen. In de samenwerking helpen we onze klanten steeds verder vooruit, zodat ze het uiteindelijk zelf kunnen doen. Het feit dat we hard groeien, is het bewijs dat onze werkwijze ook echt werkt."

Lees meer over onze aanpak.

Neem contact op met Eelco

Meer weten over Digital Growth Agency?

Heb jij een uitdagende doelstelling? Een grote ambitie? Die hebben we het liefst. Maar ook als je gewoon even snel wat handjes nodig hebt, ben je bij ons aan het goede adres. Laat Eelco weten hoe we je kunnen helpen, dan nodigt hij je graag uit voor een bakkie.