Fonk100

Digital Growth Agency opnieuw in FONK100

We staan, binnen 3 jaar na de oprichting, opnieuw in de FONK100 als bureau 'who to watch 2021'. In de bureauwereld is het een eer om hier tussen te staan, aangezien dit de 100 bureaus zijn met de meest tevreden opdrachtgevers van Nederland. Tijdens de selectie zijn innovatie, een mooie klantenportfolio, zichtbaar ondernemerschap en een positieve aanwezigheid in de media medebepalend. Maar dit jaar staat 'impact maken' centraal als thema. 

Eelco: "Onze werkwijze maakt het verschil. We hebben alles wat je nodig hebt voor digitale groei in huis en brengen in een keer de juiste kennis, mensen en een proces van samenwerken naar binnen. In de samenwerking helpen we onze klanten steeds verder vooruit, zodat ze het uiteindelijk zelf kunnen doen. Het feit dat we hard groeien, is het bewijs dat onze werkwijze ook echt werkt."

Lees meer over onze aanpak.

Neem contact op met Eelco

Meer weten over Digital Growth Agency?

We zetten ons om er altijd meer uit te halen voor onze klanten. Heb jij een uitdagende doelstelling? Een grote ambitie? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. Als er aan jouw organisatie iets ontbreekt om dit digitale succes te behalen, dan leveren we dat!