Hoe werkt het?

Vraag hieronder de quickscan aan en geef aan op welk onderdeel je wilt dat we ons richten. We nemen binnen 2 uur (op werkdagen) contact met je op om je vraag te bespreken. 

We plannen een korte video-meet in om kort kennis te maken en we bespreken de toegang die we nodig hebben.

Wanneer we toegang hebben, leveren we binnen 2 werkdagen de quickscan op. Desgewenst lopen we er samen doorheen, zodat je eventuele vragen beantwoord krijgt.

Kantoor

Quickscan

Digital Growth Agency

Vasteland 78
3011BN, Rotterdam
010-3070303

Stationslaan 1200
4816BW, Breda

Volg ons:

Veelgestelde vragen

 • Wie is Digital Growth Agency

  Wij leveren digitale groei voor Challengers en Gamechangers.

  Om de markt te kunnen uitdagen heb je een unieke combinatie nodig van snelheid, ervaring en skills. Ieder merk dat wil groeien heeft daar hulp bij nodig. Om te versnellen. Om kansen te benutten. Om de markt te kunnen opschudden of hem open te breken. Voor optimale resultaten mixen we techniek, data en creativiteit.

  Onze data-specialisten zorgen voor verrassende inzichten, zetten jouw online campagnes op en optimaliseren advertenties. Jouw verhaal effectief overbrengen bij de juiste doelgroep? Dat doen onze creatives en designers. Techneuten zorgen voor soepel werkende websites en geautomatiseerde marketing, wel zo handig!

  Wij vullen jouw team zo aan dat we komen tot de optimale samenstelling

 • Wat kan ik verwachten?

  Goede vraag! Wij checken het onderdeel dat je vraagt grondig, dus over de hele breedte. We kijken of er fouten in zitten die echt anders moeten, maar ook welke verbeteringen erin zitten en wat er al goed gaat. 

  Je ontvangt van ons een rapport met daarin de bevindingen. In een korte videobel-afspraak lopen we door de bevindingen heen en bespreken we de adviezen

 • Ik heb ook direct hulp nodig, kan dat?

  Uiteraard! Laat dit vooral weten in het veld voor de opmerkingen of bel/mail Eelco eventjes. We starten dan nog steeds vaak graag eerst met een quickscan om te erachter te komen hoe we je het beste kunnen helpen.

 • Wat kost het?

  De quickscan is helemaal gratis

 • Ik maak nog geen gebruik van het onderdeel waar ik een quickscan voor wil, maakt dat uit?

  Dat kan natuurlijk ook. We zullen dan de analyse doen op basis van publiek beschikbare data en je met name adviseren over hoe je het onderdeel in kan zetten dat het jou gaat helpen groeien.

Liever contact of heb je een andere vraag?

Heb je vragen over de quickscan of wil je liever even bellen of mailen? Neem dan contact op met Eelco. Dat kan via eelco@digitalgrowthageny.nl of bel ons op 010-307 03 03