Interview Àpun

Waarom heb je bij Digital Growth Agency gesolliciteerd?

Afgelopen jaren heb ik kennis en ervaring opgedaan op het gebied van contentstrategie, social media, evenementen, branding en campagnes. Ook hebben de thema's gedragsbeïnvloeding, psychologie en organisatieverandering mijn interesse gewekt vanuit mijn studie.

Ik wilde me meer gaan verdiepen in branding, campagnes, online marketing en aan de slag in een team voor verschillende opdrachtgevers. De beste ideeën komen immers wanneer je dingen samen doet. Via via kwam ik in contact met Digital Growth Agency. Na enkele gesprekken en een case, was het vooral de klik met het team, de visie en werkwijze van het bureau wat mij heeft doen overtuigen om aan de slag te gaan bij DGA.

Hoe vind je het om te werken voor Digital Growth Agency?

Ja tof! Ik voel me echt op mijn plek hier. We zijn een multidisciplinair full service marketing team, waardoor je ontzettend veel van elkaar leert. Daarnaast vind ik autonomie, verbinding, gelijkwaardigheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling belangrijk binnen een team. Dat laatste zie je ook terug in het maandelijkse Study Club moment dat we hebben. Hier deelt iemand van het team zijn/haar kennis over een bepaald thema. Daarnaast gaan we binnenkort met het team een weekend weg, nu al zin in!

Vooral elkaar verder helpen en successen vieren, al zijn het de kleinste dingen. Dat zijn zeker dingen die passen bij Digital Growth Agency. De dagen vliegen dan ook voorbij.

 

Àpun Houben - Creative Marketeer

 

Wat vind je het leukste om te doen?

Geef mij maar een complexe puzzel en ik ga er mee los. Ik houd ervan om verbindingen te leggen tussen oorzaak en gevolg en hoe we het beste eruit kunnen halen voor de klant. Is het de gehele customer journey die op de schop moet of is een toffe activatiecampagne juist hard nodig?  Ik krijg dan ook het meeste energie van alles waar creativiteit en data bij komt kijken. 

 

Zou jij Digital Growth Agency als werkgever aanraden?

Zeker. Als je een aanpakker bent en van diversiteit houd, dan is het zeker een match!