Interview Jesper

Waarom heb je bij Digital Growth Agency gesolliciteerd?

Al vanaf mijn vijfde ben ik sporter in hart en nieren en ben ik dol op uitdagingen en competitie. Na 4 jaar te hebben gewerkt bij Feyenoord was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ging was ik op zoek naar een bureau dat altijd wil gaan voor het hoogst haalbare: de eerste plek. Na fijne gesprekken met collega’s Eelco en Erik merkte ik direct dat ik - naast de goede klik - hier enorm veel uitdaging ging vinden in een ambitieuze werksfeer. En tot dusver: schot in de rechterkruising!

Hoe vind je het om te werken voor Digital Growth Agency?

Ik heb het enorm naar mijn zin. De dagen gaan enorm snel en iedere dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Juist die nieuwe uitdagingen grijp ik met twee handen aan en zorgen ervoor dat ik iedere dag blijf leren. Dit in combinatie met de gezellige collega’s zorgt ervoor dat ik met veel plezier iedere dag naar het kantoor ga.

Jesper van Linden

 

Wat vind je het leukste om te doen?

Het tofste is om te werken met collega’s die het allemaal een sport vinden om het maximale uit een campagne, strategie of opdracht willen halen, zodat we de klant blij kunnen maken. Juist dat je het samen doet en dat niemand te beroerd is om wat extra meters te maken voor een ander, haal ik enorm veel plezier uit. Teamwork makes the dream work!

Zou jij Digital Growth Agency als werkgever aanraden?

Uiteraard kan ik niet anders hierop reageren dan ‘ja’ #wijvanwceend. Maar mocht je het tof vinden om in een team te werken met toffe collega’s en klanten met grote ambities, dan staan deze clubkleuren je zeker goed!