Interview Julia

Waarom heb je bij Digital Growth Agency gesolliciteerd?

Nadat ik was afgestudeerd was ik op zoek naar een plek waar ik veel kan leren. Ik heb een brede interesse, dus ik was ook vooral op zoek naar een plek waar ik aan veel verschillende projecten kan meewerken. Bij Digital Growth Agency heb je veel ervaren collega's die aan verschillende aspecten van de (online) customer journey werken, waardoor ik overal wat van meekrijg. Daarnaast vind ik een goede teamspirit belangrijk en ik merkte al bij het eerste gesprek dat dat goed zat. Dat gevoel bleek te kloppen; we hebben een heel gezellig team dat veel samen doet waarbij het ook niet altijd over werk hoeft te gaan. 

 

Julia Lakomska - Online Marketeer

Hoe vind je het om te werken voor Digital Growth Agency?

Ik vind het super leuk! Vanaf de eerste dag voelde ik me op mijn plek. De collega's zijn heel open, sociaal en hebben veel kennis en ervaring. Het team is goed op elkaar ingespeeld, waardoor het samenwerken aan projecten heel fijn verloopt. Ik heb elke dag zin om mijn collega's te zien en met hun aan toffe projecten te werken. Dit zorgt ervoor dat ik elke dag met een glimlach naar het kantoor kom en met een glimlach naar huis ga.

Wat vind je het leukste om te doen?

Ik vind het leuk om creativiteit met data & techniek te combineren. De diversiteit aan klantopdrachten spreekt me erg aan. Elke case is anders en juist het vinden van de juiste marketing oplossing is erg leuk!

Zou jij Digital Growth Agency als werkgever aanraden?

Ja zeker! We zijn een snelgroeiend bedrijf en werken met toffe klanten. Ben je op zoek naar een uitdaging en naar een gezellig team, dan ben je bij ons aan het juiste adres!