Het was een roerig jaar. Met kerstpieken en dalen. Daarom willen wij, in het kader van de kerstgedachte, de kleine ondernemers en studenten een eindje op weg helpen.

Een mooi lichtpuntje met effect voor de langere termijn.

Om dit jaar fijn af te sluiten en het nieuwe jaar goed van start te gaan, hebben we iets leuks voor jou! Je hebt namelijk een golden ticket ontvangen van een naaste die jou een warm hart toedraagt.

Met dit golden ticket gaan we jou een eindje op weg helpen.

En nee, geen kerstelfjes die wat proberen te verkopen, maar online marketeers die jou willen helpen met een marketinguitdaging die nu speelt of in 2022 op jouw pad komt.

We helpen je 1 uur lang

Wij staan 1 uur volledig tot jou beschikking om jou te helpen op het gebied van digitale groei of marketing. Jij schotelt ons jouw vraag of uitdaging voor en wij gaan met jou aan de slag om de oplossing hiervoor te vinden!

Kerst

Met een ervaren marketeer

We zijn dan misschien geen kerstelfjes, maar we hopen jou wel op een leuke manier te verrassen. Je wordt namelijk geholpen door een ervaren marketeer met nét iets minder jaren op de teller dan de Kerstman ;-).

Kerst

Geen commercieel gedoe!

We doen dit allemaal vanuit de kerstgedachte. Dus geen commercieel geho-ho-ho, maar écht om jou op weg te helpen en van 2022 een topjaar te maken!

Kerst

Vul hieronder je gegevens in

Digital Growth Agency

Vasteland 78
3011BN, Rotterdam
010-3070303

Stationslaan 1200
4816BW, Breda

Volg ons: