ANP Connect, een spiksplinternieuw label

Naamsbekendheid en leads voor een nieuw label van een bekend merk

Een portie groei, aub

NANA van dijk | sr. marketingmanager

“We hadden een pakkende boodschap voor de lancering van ANP Connect. De vormgeving was on point en consistent over alle kanalen heen. We waren overal zichtbaar en hebben onze targets qua leads behaald.”

collage images social ads

Get well connected | Be part of it

Concept: Enter the world of Media

ANP snapt media, punt uit. De mediawereld kent geen geheimen voor het ANP én wil dat ook niet geheim houden voor de mediawereld. Met ons platform krijg je met één druk op de knop toegang tot een uitgebreid netwerk aan media-experts die jou helpen de juiste boodschap te formuleren en het bij de juiste media te krijgen.

ANP connect maakt de mediawereld direct beschikbaar voor jou, zonder dat het de pers en media primitief aan het beduvelen is.

enter the world of media logo
linkedin cta ad

Touch-Tell-Sell

Het Mediaplan

Om met het juiste mediaplan te komen hebben we eerst onderzoek gedaan. We hebben de doelgroep gesproken met interviews, de persona’s ingeladen in audience-builders om inzicht te krijgen in functietitels, locaties, type bedrijven en meer, en we hebben de bestaande doelgroep van de website van ANP Business geanalyseerd.

collage nieuwsberichten

Het resultaat

Zichtbaarheid en een stroom aan nieuwe leads

Voorafgaand aan de campagne zijn doelstellingen opgesteld. Deze zijn allemaal behaald. Het nieuwe platform ging als een lopend vuurtje rond in de PR- en Communicatiewereld.

Moet jouw product, dienst of platform (opnieuw) gelanceerd worden?

Het nogmaals in de markt zetten van merken is wat we het allerliefste doen. Wil jij weten hoe we ook jouw merk kunnen catapulteren? Neem contact met ons op.