Digital Growth Agency in FONK100

Digital Growth Agency in FONK100

We staan, binnen 2 jaar na de oprichting, in de FONK100. In aanloop naar de FONK100 presenteerde de redactie van FONK in oktober zes bureaus, die het afgelopen jaar bij ons op het netvlies zijn blijven staan. Zij verdienen wat FONK betreft de aandacht van de marketeers en brandowners en krijgen als 'break through'  agencies ook zònder gevalideerd onderzoek van Multiscope een plek in de FONK100. Deze bureaus hebben een unieke positie binnen de elite van de Nederlandse bureauwereld verworven.

Eelco van den Hoek: "We leveren een flexibel team dat we samenstellen om de ambities te realiseren. Worden de doelen bereikt en gaat de lat omhoog? Dan helpen we om digitaal zelfstandig te worden, met eigen mensen. Want duurzaam digitaal succes wordt bereikt met een eigen digitaal team."

We dagen de klant uit om meer te presteren dan de verwachting, om de markt te verslaan. Onze teams sluiten aan op de klant en leggen de lat hoger. We pushen elkaar om meer te bereiken. Zo groeit iedereen. De persoon, het team en met het resultaat ook de klant.

Neem contact op met Eelco

Meer weten over Digital Growth Agency?

We zetten ons om er altijd meer uit te halen voor onze klanten. Heb jij een uitdagende doelstelling? Een grote ambitie? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. Als er aan jouw organisatie iets ontbreekt om dit digitale succes te behalen, dan leveren we dat!