Digital Growth Agency in FONK100

Digital Growth Agency in FONK100

We staan, binnen 2 jaar na de oprichting, in de FONK100. In aanloop naar de FONK100 presenteerde de redactie van FONK in oktober zes bureaus, die het afgelopen jaar bij ons op het netvlies zijn blijven staan. Zij verdienen wat FONK betreft de aandacht van de marketeers en brandowners en krijgen als 'break through'  agencies ook zònder gevalideerd onderzoek van Multiscope een plek in de FONK100. Deze bureaus hebben een unieke positie binnen de elite van de Nederlandse bureauwereld verworven.

Eelco van den Hoek: "We leveren een flexibel team dat we samenstellen om de ambities te realiseren. Worden de doelen bereikt en gaat de lat omhoog? Dan helpen we om digitaal zelfstandig te worden, met eigen mensen. Want duurzaam digitaal succes wordt bereikt met een eigen digitaal team."

We dagen de klant uit om meer te presteren dan de verwachting, om de markt te verslaan. Onze teams sluiten aan op de klant en leggen de lat hoger. We pushen elkaar om meer te bereiken. Zo groeit iedereen. De persoon, het team en met het resultaat ook de klant.

Neem contact op met Eelco

Meer weten over Digital Growth Agency?

Heb jij een uitdagende doelstelling? Een grote ambitie? Die hebben we het liefst. Maar ook als je gewoon even snel wat handjes nodig hebt, ben je bij ons aan het goede adres. Laat Eelco weten hoe we je kunnen helpen, dan nodigt hij je graag uit voor een bakkie.