Indeed partnership

Indeed is het grootste wervingsplatform van Nederland. Wij helpen meerdere organisaties succesvol online te werven. Een groot deel van de werving tegenwoordig gaat via Indeed en daarom zijn we Agency Partner geworden.

Eén van onze klanten is markleider in klantcontact en heeft daardoor veel kandidaten nodig. Wij verzorgen die voor hen.

Wij kunnen ook jou helpen makkelijker, sneller en goedkoper kandidaten te werven door jouw inzet op Indeed op te zetten of te optimaliseren. 

Online Marketing voor Leads, Sales of Omzet, is vergelijkbaar met Online Recruitment. Het is namelijk een spel van stapelen. Niet 1 kanaal, maar meerdere tegelijk. Denk aan Google for Jobs, vacaturebanken en jouw eigen website.

Dit is iets voor jou als:

  1. Je op zoek bent naar nieuwe collega`s
  2. Je werkt met (of overweegt te werken met) gesponsorde vacature of een recruiter
  3. Je meerdere nieuwe collega`s per jaar zoekt

Zie het als Growth Hacking voor Recruitment. Benieuwd hoe dit voor jou kan werken? Neem contact op en wij vertellen je vrijblijvend hoe dit voor jou kan werken.Neem contact op met Eelco

Meer weten over Digital Growth Agency?

We zetten ons om er altijd meer uit te halen voor onze klanten. Heb jij een uitdagende doelstelling? Een grote ambitie? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. Als er aan jouw organisatie iets ontbreekt om dit digitale succes te behalen, dan leveren we dat!