Adcalls Partnership

Er wordt veel tijd en energie geïnvesteerd in het meten en optimaliseren van online campagnes. Maar telefonische conversies worden vaak niet of nauwelijks correct gemeten. Maar er is een oplossing: Adcalls.

AdCalls


AdCalls is Nederlands marktleider op het gebied van call tracking. Door AdCalls is het mogelijk om te laten zien via welk zoekwoord, campagne of webpagina een potentiele klant telefonisch contact opneemt. Zelfs telefoongesprekken uit bijvoorbeeld een offline advertentie kunnen inzichtelijk worden gemaakt.  Groot voordeel: tijdens of na het telefonisch contact kunnen inkomende leads worden gekwalificeerd.

Werking AdCalls


Dankzij de inzet van Adcalls kunnen wij jou nu vertellen:

  • Welke kanalen en zoektermen leiden tot telefonische conversies
  • Hoe de journey inclusief zoek- en belgedrag van (potentiële) klanten eruitziet
  • De ROI van offline kanalen

 

De software is te integreren op jouw website en daarnaast te koppelen aan veel bestaande diensten zoals onder andere Google Ads, Google Analytics, Doubleclick Campaign Manager, Microsoft Advertising of Relay 42.

Digital Growth Agency is sinds kort partner van Adcalls. Met deze tool kunnen we resultaten nog inzichtelijk maken, efficiënter met budgetten omgaan en gerichter sturen op de best presterende campagnes van onze klanten.

Wil je aan de slag met Call Tracking en Adcalls? Neem vrijblijvend contact op om te zien wat wij voor je kunnen betekenen!Let's meet

Meer weten over Adcalls?

Wil je aan de slag met Call Tracking en Adcalls? Neem vrijblijvend contact op met Advertising Specialist Erik om samen aan de slag te gaan. Your next step for digital growth starts now.