Jouw Recruitment website als magneet voor kandidaten

De uitdaging

Voor veel organisaties is het vinden van het juiste personeel het grootste probleem. Open posities worden niet vervuld en de wervingskosten voor recruiters lopen alsmaar verder op.

Een probleem, maar direct ook een kans. 

Want, wat nou als een kandidaat jouw website ziet en denkt: "Wouw, daar wil ik werken!"

Hoe we dat bereiken

Iedere kandidaat bekijkt jouw Recruitment website en de vacatures die daarop staan. Dit is een bepalend moment voor de kandidaat, gaat hij/zij wel of niet solliciteren? Een 13 in een dozijn website zal weinig kandidaten over de streep trekken. Een website die er niet goed uitziet of totaal niet overbrengt wie jij als werkgever bent schrikt af.

Maar, hoe pakken we dat aan?

Kantoor

ONZE KLANTEN

Samen met deze merken veroveren we de markt

Youfone
NLE
Kamera Express
Time to momo
ANP
Senior Service

Kamera Express: Ademt het merk

We hebben voor Kamera Express het Employer Brand vastgelegd en de Website ontworpen. Een echte magneet voor talent en het perfecte voorbeeld van een Werken-Bij website die perfect in lijn is met wie Kamera Express is.

Yource: Een machine voor kandidaten

Yource heeft jaarlijks tienduizenden kandidaten nodig. Het is een snelgroeiende organisatie met klantcontactcentra in meerdere landen.

Digital Growth Agency

Wij leveren digitale groei voor Challengers en Gamechangers.

Om de markt te kunnen uitdagen heb je een unieke combinatie nodig van snelheid, ervaring en skills.

Ieder merk dat wil groeien heeft daar hulp bij nodig. Om te versnellen. Om kansen te benutten. Om de markt te kunnen opschudden of hem open te breken.

Voor optimale resultaten mixen we techniek, data en creativiteit.

Onze data-specialisten zorgen voor verrassende inzichten, zetten jouw online campagnes op en optimaliseren advertenties. Jouw verhaal effectief overbrengen bij de juiste doelgroep? Dat doen onze creatives en designers. Techneuten zorgen voor soepel werkende websites en geautomatiseerde marketing, wel zo handig!

Wij vullen jouw team zo aan dat we komen tot de optimale samenstelling.

Ook een Recruitment website die kandidaten aantrekt?

Wil jij nu ook een Recruitment website die ervoor zorgt dat kandidaten als een magneet naar je toe getrokken worden? Neem dan contact op. Eelco kan je hier alles over vertellen.