Waarom heb jij deze sleutel ontvangen?

ANBO is een prachtige organisatie, zoals jullie zelf zeggen:"De bondgenoot voor een lang en gelukkig leven". De oudere generatie wordt steeds digitaler.

De groep van 55+ is zelfs de enige groep die groeit op Facebook! Dat vraagt om meer digitale initiatieven, zoals de mooie online campagne die jullie voeren rondom de aangifte van de inkomstenbelasting.

Wij hebben de sleutel tot digitaal succes en die zetten we graag voor jullie in. Hieronder alvast een paar punten die beter kunnen, maar we ontgrendelen graag nog veel meer voor jullie. Uiteraard om maximaal te groeien!

Lees hieronder wat ons opviel aan de website van ANBO.

Too much info

Uit onderzoek blijkt dat ouderen het liefst alles willen lezen. Er staan nu veel in beeld; 2 menu’s, een dropdown, 3 grote afbeeldingen met mensen en ook nog eens 3 buttons. Dit moet overzichtelijker kunnen.

Frame 3 (9).png

SEO en SEA

Om goed gevonden te worden moeten de content en de technische kant van de site goed zijn. Er staan een hoop dubbele titels op de site, ook verwijzen er linkjes naar pagina’s die (niet) meer bestaan. Opschonen, herindelen en herschrijven zorgt voor meer organisch verkeer en drukt ook kosten voor SEA.

Frame 3 (6).png

Bondgenoot?

Voor een mooie, warme organisatie als ANBO, die zich focust op het zijn van jouw bondgenoot, zijn de beelden wel erg onpersoonlijk. Met stockfoto's onderscheid je jouw merk niet van de rest en klanten kunnen zich er vaak niet in herkennen. Door een eenvoudige fotoshoot kan ANBO al over eigen materiaal beschikken en het warme gevoel echt overbrengen. 

Frame 3 (5).png

Dit hebben we eerder gezien...

Bij onze klant Senior Service hebben we dezelfde uitdagingen. Het idee leefde dat online al veel goed ging, maar ook dat er dingen beter konden. Kansen lagen vooral bij de uitstraling en het gebruikersgemak van de website. Na het neerleggen van deze sterke basis hebben we samen met het marketingteam het merk ook via campagnes verder laten groeien.

Senior Service

300% meer conversie

Na een complete rebranding van het merk kregen we het voor elkaar om binnen 5 maanden tijd het conversiepercentage te laten groeien met 300%.

Lees meer
Senior Service

FLORIS VERVAT | EIGENAAR SENIOR SERVICE

"We hadden nooit verwacht dat de impact van de investering in digitale groei met een nieuwe branding ons zoveel zou opleveren"

Dit kunnen we ook voor ANBO bereiken

We willen jullie graag helpen met het bereiken van jullie doelgroep. Wij weten wel raad met deze doelgroep!

Wij bieden ANBO een Growth Sprint aan. Dit is een workshop van 3 uur waarin wij echt goed kennismaken en samen met jullie de belangrijkste uitdagingen op marketing-vlak tackelen. We komen hiervoor graag naar Woerden, we zijn daar al bekend, omdat onze klant/partner Stigas daar ook zit.

Wat krijg je ervoor terug:

  1. We voeren vooronderzoek uit en inspireren jullie met alle mogelijkheden die er zijn om jullie doelgroep effectief te bereiken.
  2. Dankzij het gezamenlijke proces, waarin alle teamleden waardevolle input kunnen delen, werken we samen naar een concreet eindresultaat toe.
  3. We stellen een strategisch plan op waarmee jullie in 2023 de marketingdoelen gaan halen!

Onbekend maakt onbemind, maar wij zijn er 100% van overtuigd dat we ANBO heel goed kunnen helpen met de uitdagingen die er op marketingvlak liggen.

Daarom doen we deze exercitie graag tegen een sterk verlaagde investering: eenmalig €995,-.

Interessant? We maken graag kennis!

Digital Growth Agency

Vasteland 78
3011BN, Rotterdam
010-3070303

Stationslaan 1200
4816BW, Breda

Volg ons:

Dit is ons team

Dit zijn de mensen die voor jou aan de slag gaan.