Scholt Energy

Scholt Energy kiest voor Digital Growth Agency

ROTTERDAM - Scholt Energy kies na een uitgebreide bureau-oriëntatie voor Digital Growth Agency. Scholt Energy is een belangrijke speler op de zakelijke energiemarkt in Nederland, België en Duitsland. Scholt focust zich van oudsher op grootverbruikers zoals VDL, Van der Valk en Hanos, maar heeft ook interessante contractvorm voor MKB`ers. Om deze propositie meer onder de aandacht te brengen is Digital Growth Agency gekozen als partner.

'Voor veel MKB'ers is het veel voordeliger om via ons direct op de dagmarkt energie in te kopen. Deze slimmere manier van energie inkopen is bij veel MKB'ers nog niet bekend. Samen met Digital Growth Agency gaan we hier verandering in brengen en ons digitale leadwervingskanaal opzetten. Zo kunnen meer ondernemers voordeliger energie inkopen op de dagmarkt." Tom Kooken (Marketing Manager, Scholt Energy)

Over Scholt Energy

In 2005 opgericht als familiebedrijf en al snel uitgegroeid tot een grote speler op de energiemarkt. Scholt Energy levert energie aan grote energieverbruikers zoals Van der Valk, VDL en Hanos. Deze succesvolle werkwijze is goed voor een jaaromzet van € 500.000.000. Scholt begeleidt klanten bij alle energiezaken: van een maatwerk inkoopstrategie tot energiebesparing, zonnepanelen en geautomatiseerde sturing van energiestromen.

Over Digital Growth Agency

In 2019 opgericht om bedrijven te helpen digitaal succesvol te worden. Digital Growth Agency gelooft erin dat je een multifunctioneel team nodig voor hebt voor digitale groei. Het bureau biedt klanten een digitaal team 'as a service'. Het streven is klanten zo snel als mogelijk op te leiden om een eigen digitaal team neer te zetten. Digital Growth Agency werkt voor onder andere NLE, ETQ en Yource.

Hier lees je meer over deze case