Digital Marketing | Social

Social media speelt een grote rol in het bereik wat jouw merk online kan hebben. Hoe we dat doen, lees je hieronder.

Social media strategie

Social media lijkt in de waan van de dag vaak neer te komen op plichtmatig posten. Met de juiste strategie kan social media een ontzettend belangrijk onderdeel worden van jouw organisatie. Je kan jouw unieke verhaal vertellen.

Social media strategy

Facebook en Instagram ads

Wil je jouw merknaam bekender maken? Meer bezoekers op je site? Of meer converteren? Met Facebook ads kunnen we jouw verhaal precies bij jouw doelgroep laten zien. Van het maken van de advertentie tot het optimaliseren van biedingen, wij zorgen voor meer resultaat met Facebook ads.

Hier lees je of Social Ads iets voor jou zijn

Facebook en Instagram ads

LinkedIn ads

Heb jij een doelgroep die zakelijk actief is? Maak dan gebruik van LinkedIn ads. Via LinkedIn kan doelgroepen kiezen op basis van opleidingsniveau, werkgever, functietitel, locatie en nog veel meer.

LinkedIn ads

Lead Gen Ads

De nieuwe trend in het genereren van leads zijn de Lead Gen Ads. Hierbij biedt je de gebruiker van het social media platform een formulier in plaats van een landingspagina. Perfect voor het delen van bijvoorbeeld whitepapers, diensten, evenementen en open sollicitaties

Lead Gen Ads

Content kalender

Het posten op social media gaat vaak ad hoc. Met het maken van een content kalender op basis van de social media strategie werk je vooruit. En je kan echt een verhaal vertellen.

Content kalender

Remarketing

De meest effectieve vorm van marketing is remarketing. Het tonen van advertenties aan gebruikers die onlangs op jouw website zijn geweest zorgt voor meer herkenning en bovenal veel conversies.

Remarketing

Wil jij meer uit social media halen?

CAPTCHA

Digital Growth Agency

Vasteland 78
3011BN, Rotterdam
010-3070303

Stationslaan 1200
4816BW, Breda

Volg ons: