Dutch Interactive Award

Digital Growth Agency wint Dutch Interactive Award 2021

We zijn enorm trots om te mogen melden dat onze Senior Service-case de Dutch Interactive Award 2021 in de categorie Brand heeft gewonnen. Dit werd door DIA bekend gemaakt tijdens de online awardshow georganiseerd door Emerce. 

De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve werk van Nederlandse bureaus. De DIA reikt binnen 16 categorieën een goud en zilver award uit aan de meest vooraanstaande bureaus en opdrachtgevers. 

 

Sterk deelnemersveld 
De categorie Brand is bedoeld voor merkomgevingen die voor de langere termijn zijn opgezet. Het is een platform voor informatie en communicatie met de consument. Zaken zoals positionering en identiteit spelen een grote rol: Hoe zie je het merk terugkomen in alle touchpoints die de organisatie met de klant verbindt?

De categorie kende een sterk deelnemersveld. Zo mochten we het o.a. opnemen tegen bureaus als dentsuACHTUNG, Sumedia en Triple. Bekijk hier de genomineerde cases van deze categorie.

 

Beoordeling jury
Met lovende woorden van de vakjury werd de case beoordeeld als "spot on" en "op alle aspecten goed doordacht". De jury onderstreepte daarnaast de nieuwe persoonlijkheid van Senior Service: "Er staat een sterke nieuwe identiteit die goed uitgevoerd op alle kanalen de doelgroep bereikt."

 

Eyecatcher
De case van Senior Service is het laatste jaar niet onopgemerkt gebleven. Zo heeft het, naast een mooie DIA-award, ook mee mogen dingen om een SAN Accent Award in de categorie Dienstverlening. 

Benieuwd naar de case? Klik dan hier.
 

 

 

 

Neem contact op met Eelco

Meer weten over Digital Growth Agency?

Heb jij een uitdagende doelstelling? Een grote ambitie? Die hebben we het liefst. Maar ook als je gewoon even snel wat handjes nodig hebt, ben je bij ons aan het goede adres. Laat Eelco weten hoe we je kunnen helpen, dan nodigt hij je graag uit voor een bakkie.