Digital Groowth Agency header

Dit zijn we

Ons doel is om jou digitaal succesvol te maken. Wij geloven dat je pas écht digitaal succesvol bent als je zelf kunt innoveren. We laten zien hoe innoveren in de praktijk werkt en ondersteunen je met advies. Onze teams werken al méér dan 5 jaar hecht samen en onze mensen hebben meer dan 10 jaar ervaring. In die tijd hebben we meerdere organisaties geleerd te innoveren.

Jasper afbeelding

Jasper

Ik help organisaties succesvol te worden in de digitale omgeving. Ik hou me bezig met de (online) strategie. Hoewel de hele digitale wereld om cijfertjes lijkt te draaien is het begrijpen van jouw klant de basis voor succes. Daar richt ik me op. Door de jaren heen heb ik winnende en verliezen strategieën voorbij zien komen. Op basis van deze ervaring help ik teams nog succesvoller te worden. Je kan van mij energieke sessies verwachten om bijvoorbeeld de customer journey in kaart te brengen of om een menu-indeling te verbeteren.

Peter afbeelding

Peter

Ik ben de creatieve denker. Ik hou me bezig met creatieve communicatie en interactieve media in de breedste zin van het woord. Bedrijven sterker, groter en slimmer laten groeien is mijn passie! Of het nu gaat om die aansprekende campagne of een goed passende huisstijl.

Ruud afbeelding

Ruud

Ik ontwikkel al meer dan 10 jaar webapplicaties. Voorkant én achterkant. Technisch is niets me te gek. Alles wat je bedenkt, kan ik met onze programmerende vakidioten bouwen. Van open source tot maatwerk oplossingen, daag ons uit! Elk project wordt pixel perfect, schaalbaar en toekomstbestendig opgebouwd.

Eelco afbeelding

Eelco

Ik ben een all-round digital professional. Na jaren als e-commerce manager/head of digital, ben ik samen met Ruud, Peter en Jasper 'Digital Growth Agency' gestart. Ik geloof dat bedrijven veel meer kunnen profiteren van alle digitale kansen. Je kan van mij een no-nonsense, datagedreven aanpak verwachten met als doel het behalen van structurele resultaten voor jouw organisatie.

Wil je de rest van het team ontmoeten?

Neem dan contact op