Senior Service kiest Digital Growth Agency

Senior Service kiest Digital Growth Agency voor de ontwikkeling van een nieuwe uitstraling, een nieuw platform en de personalisatie van de communicatie. Senior Service biedt thuishulp aan in heel Nederland, zodat mensen langer thuis kunnen wonen. Bij Senior Service werken 800 zorgmedewerkers.
 
Senior Service wil digitaal sneller groeien en is daarom de samenwerking met Digital Growth Agency aangegaan. Voor een snelle en duurzame groei in de toekomst is gekozen voor een nieuwe visuele identiteit die meer vriendelijkheid, authenticiteit en het marktleiderschap uitstraalt. Deze nieuwe uitstraling is vertaald naar een volledig nieuw online platform gericht op de verschillende cliënt journeys. Het nieuwe platform zal zich op basis van data aanpassen aan de vragen en wensen van de verschillende (potentiële) cliënten.
 
“Senior Service zocht een partner die de snelle groei nog een digitaal zetje in de rug kan geven. Met Digital Growth Agency hebben we deze partner gevonden. De unieke combinatie van techniek, design en data sprak ons enorm aan. De hechte manier van samenwerken zorgt ervoor dat we snel voortgang kunnen maken en veel van elkaars ervaring kunnen gebruiken", aldus Floris Vervat, eigenaar van Senior Service.
 
“Wij kijken enorm naar uit vol aan de slag te gaan voor Senior Service. Senior Service werkt dagelijks met passie en beleving aan de wens van cliënten om langer thuis te kunnen blijven wonen. Het is een hele mooie uitdaging om dit te vertalen naar een digitale omgeving", zegt Eelco van den Hoek, oprichter Digital Growth Agency
 
Over Senior Service
In 1995 opgericht als antwoord op de behoefte van de grootouders van Floris Vervat. Senior Service is sindsdien uitgegroeid tot marktleider in de thuishulp en mantelzorg. De meer dan 800 medewerkers verspreid over heel Nederland werken dagelijks eraan om cliënten te helpen langer thuis te kunnen blijven wonen.
 
Over Digital Growth Agency
In 2019 opgericht om bedrijven te helpen digitaal succesvoller te worden. Digital Growth Agency gelooft dat een multifunctioneel team nodig is voor snelle en duurzame digitale groei. Het bureau biedt klanten een digitaal team 'as a service'. Klanten beslissen zelf om een allround digitaal team tijdelijk in te zetten, verder uit te breiden of juist samen te streven naar een in-house digitaal team. Digital Growth Agency werkt onder andere voor NLE, ETQ en Yource.

Hier lees je alles over de case met Senior Service

Neem contact op met Eelco

Meer weten over Digital Growth Agency?

Heb jij een uitdagende doelstelling? Een grote ambitie? Die hebben we het liefst. Maar ook als je gewoon even snel wat handjes nodig hebt, ben je bij ons aan het goede adres. Laat Eelco weten hoe we je kunnen helpen, dan nodigt hij je graag uit voor een bakkie.