Demand Generation

Naast het door de funnel trekken van leads, zetten we tegenwoordig steeds vaker Demand Generation in. Hiermee zorgen we ervoor dat je zo goed in het hoofd van een potentiële klant zit, dat zodra het relevant wordt hij/zij aan jouw merk denkt. Hoe we dat doen? Je leest hieronder meer.

Direct contact

Demand Generation, wat is het?

Demand Generation is een marketingstrategie gericht op het creëren van interesse en vraag naar een product of dienst bij een specifieke doelgroep. Het omvat verschillende tactieken zoals contentmarketing, sociale media en advertenties, met als doel potentiële klanten te bereiken, te boeien en te converteren tot leads, waardoor uiteindelijk de omzet wordt verhoogd.

high performance marketing

In 4 stappen ontwikkelen we de vraag naar jouw merk

We werken in een vast stappenplan om resultaten te optimaliseren.

Kantoor

Het team

ONZE KLANTEN

Samen met deze merken veroveren we de markt

Youfone
NLE
Kamera Express
Time to momo
ANP
Senior Service

ViHealth

Explosieve groei voor Gamechanger in FemHealth

ViHealth is een platform van vrouwen van 40+. Met een investering van NN is zowel snelheid als resultaat van groot belang.

We zijn fullservice aan de slag gegaan. Van branding en de opbouw van een levende website tot leadgeneration en demand generation. En niet te vergeten de marketing automation.

Lees meer
cover image

Tijd voor het genereren van vraag?

We hebben veel ervaring met het opzetten van succesvolle Demand Generation voor diverse klanten en diensten. Benieuwd wat dit voor jouw merk kan betekenen?