Recruitmentmarketing

Mensen die dolgraag bij jou willen werken. Daar zorgen we voor. Of je nu een paar lastige rollen wilt vervullen of een duizenden collega's zoekt. Wij helpen je door het vinden van de juiste kandidaten te groeien met jouw merk.

Dit is hoe we zorgen voor meer en betere kandidaten

Recruitment Marketing Automation

Wil jij weten hoe je Marketing Automation in kan zetten voor Recruitment?

Lees hier ons uitgebreide artikel, of neem contact met ons op.

Artikel: Recruitment Marketing Automation
ActiveCampaign

ONZE KLANTEN

Samen met deze merken veroveren we de markt

Youfone
NLE
Kamera Express
Time to momo
ANP
Senior Service

Kamera Express

Een magneet voor nieuw talent

Het aantrekken van het juiste talent is voor Kamera Express cruciaal om groei te realiseren. Deze Retailer of the Year heeft namelijk grootse internationale ambities.

Na een aantal vacatures succesvol vervuld te hebben door middel van recruitmentmarketing, zijn we dieper tot de kern doorgedrongen: het opstellen van het Employer Brand.

Lees meer
Content image kamera express

Yource

150% meer kandidaten

Yource is één van de belangrijkste werkgevers in klantcontact in de Benelux. Zij hebben altijd nieuwe kandidaten nodig. Ontdek hoe we een sollicitatie-explosie hebben gecreëerd.  En lees meer over de nieuwe identiteit en digitale (job)marketing.

Lees meer
Banner Yource Case

Wij gaan voor digitale groei

Wil jij ook groeien? Let’s go!

We durven wel te stellen dat er geen merk is dat we niet digitaal kunnen laten groeien. Noem ons de digitale-groei-experts. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Stuur Eelco een mailtje, dan nodigt hij je graag uit voor een bakkie.