Online Leadgeneratie

Het vinden van leads is één van de grootste uitdagingen voor bedrijven. Vergeet outbound bellen, netwerkborrels en advertenties in magazines. Met een goede leadgeneratie-strategie krijg je dagelijks nieuwe leads. 

Direct contact

Kantoor

Meer kwalitatieve leads in 3 stappen

We werken in een vast stappenplan om resultaten te optimaliseren.

Tom Kooken | Marketing Manager Scholt

"We waren benieuwd wat leadgeneratie voor ons kon opleveren in aanvulling op onze huidige (acquisitie)kanalen. Digital Growth Agency heeft ons laten zien hoe waardevol dit kanaal is én heeft ons geholpen om dit zelf verder uit te bouwen."

Strategiën die we inzetten

 • LinkedIn Advertising

  LinkedIn is met 5,5 miljoen zakelijke profielen en 1,2 miljoen gebruikers die er dagelijks komen, het platform voor B2B-leadgeneratie. Door samen met jou de doelgroep perfect in kaart te brengen en een advertentie op te zetten die raakt, genereren we doorlopend nieuwe leads. 

 • LinkedIn Automations

  Hoe groter jouw netwerk op LinkedIn en hoe actiever je bent, hoe meer mensen je bereikt en dus ook hoe meer leads je uit jouw netwerk kan halen. Door middel van automations, automatiseren we het uitbreiden van jouw netwerk. We stellen samen de optimale doelgroep samen en onze tooling nodigt automatisch mensen uit om connectie te maken. Ook de opvolging na een geaccepteerd verzoek kunnen we volledig automatiseren.

 • Marketing Automation & Sales CRM

  Binnenkomende leads moeten optimaal opgevolgd worden, dat doen wij door middel van Marketing Automation. We versturen op het juiste moment de juiste mails. Via het Sales CRM houden we bij welke leads er zijn binnengekomen en welke klant zijn geworden.

 • Google en Bing Ads

  Via Google en Bing kunnen we vindbaar worden voor mensen die nú op zoek zijn naar jouw dienst of product. Na een zoekwoordenonderzoek adverteren we op de juiste zoektermen met de juiste advertenties.

 • Webinar, Whitepapers en andere resources

  Een techniek die nog altijd erg goed werkt is het aanbieden van een zelfgemaakt, waardevol stuk content. Denk hierbij aan een webinar, whitepaper of onderzoek. Voor jouw doelgroep kan dit razend interessant zijn. Door ermee te adverteren, haal je met het juiste stuk content moeiteloos nieuwe leads binnen.

 • Facebook / Instagram Ads

  Het meest effectieve kanaal voor B2C leadgeneratie is Meta (Facebook & Instagram). Via dit kanaal is het werven van leads over het algemeen het goedkoopst. Met de juiste boodschap en een passende landingspagina zorgen we voor een funnel die leads binnenhaalt.

 • Remarketing/Retargeting

  Een bezoeker die op je site is geweest wil je aan jouw merk blijven herinneren voor een bepaalde periode na het bezoek. Dat doen we door middel van remarketing. We zetten hierbij Google, Meta, LinkedIn en alle andere zinvolle kanalen in.

 • Lead identificatie

  Het identificeren van waardevolle leads die jouw B2B-website bezoeken kan mega relevant zijn. Met tools als LeadInfo zorgen we dat we kunnen zien welke bedrijven er op jouw website zitten. Meer dan eens worden door salesmanagers kansen geïdentificeerd op basis van deze informatie. 

Het team

ONZE KLANTEN

Samen met deze merken veroveren we de markt

Youfone
NLE
Kamera Express
Time to momo
ANP
Senior Service

ViHealth

Explosieve groei voor Gamechanger in FemHealth

ViHealth is een platform van vrouwen van 40+. Met een investering van NN is zowel snelheid als resultaat van groot belang.

We zijn fullservice aan de slag gegaan. Van branding en de opbouw van een levende website tot leadgeneration en demand generation. En niet te vergeten de marketing automation.

Lees meer
cover image

Scholt Energy

Investering in leadgeneration binnen 3 maanden terugverdiend

We hebben in een pilot van 6 weken aangetoond dat online leadwerving ook voor Scholt Energy veel kansen biedt. Binnen 3 maanden is de investering terugverdiend en in na 6 maanden is het een vast onderdeel geworden in de groei van Scholt Energy. Hoe we dat hebben gedaan lees je in deze case.

Lees meer
scholt mockup image 1

Meer leads nodig?

We hebben veel ervaring met het opzetten van succesvolle leadgeneratie-campagnes voor diverse klanten en diensten. Benieuwd wat leadgeneratie voor jouw bedrijf kan betekenen? Of meer nieuwsgierig naar onze aanpak om leads te vergaren tegen een goede cost-per-lead?