ActiveCampaign

Met ActiveCampaign doe je meer dan alleen je e-mail automatiseren. Je activeert je totale customer experience. ActiveCampaign is het #1 automation platform

Wat is ActiveCampaign

ActiveCampaign is een platform dat marketing, sales, CRM en communicatie samenbrengt. In ActiveCampaign hou je al je contacten bij, je vult je salespipeline en verzend op het juiste moment de juiste informatie.

Lees meer
Wat is ActiveCampaign

Deze mensen helpen jou bouwen

ActiveCampaign Partner

Wij zijn ActiveCampaign partner. Dat levert jou veel voordelen op. Doordat we dagelijks met ActiveCampaign werken, weten we in elke situatie wat de beste oplossing is. Het bouwen van de oplossing kost ons ook minder tijd en is toekomstbestendig. Daarnaast hebben we een directe lijn met ActiveCampaign voor support en sales.

Lees meer over ons partnership
ActiveCampaign Parntership

Scholt groeit met Marketing Automation

"We waren benieuwd wat leadgeneratie voor ons kon opleveren in aanvulling op onze huidige (acquisitie)kanalen. Digital Growth Agency heeft ons laten zien hoe waardevol dit kanaal is én heeft ons geholpen om dit zelf verder uit te bouwen."
- Tom Kooken, Marketing Manager Scholt

Lees meer over onze case voor Scholt
Scholt Energy

Waarom ActiveCampaign

  1. ActiveCampaign biedt voor een goede prijs veel functionaliteiten
  2. Met de Automation Builder van ActiveCampaign kunnen we bijna alles bouwen
  3. Met de koppelingen die ActiveCampaign heeft, kunnen we alle relevante data naar andere systemen krijgen
Onze top 5 Zapier Hacks

ONZE KLANTEN

Bij deze klanten hebben we met onze aanpak digitaal succes bereikt

ETQ
TIME TO MOMO
BOX
YOURCE
SENIOR SERVICE
TOMMY TELESHOPPING

Onze favoriete e-mailcampagnes in ActiveCampaign

  1. Welkomstcampagne: Of je nu een nieuwe klant, lead of nieuwsbriefinschrijving hebt, het zorgt altijd voor betere resultaten. In een welkomstcampagne kan je meer vertellen of jouw merk, wat je doet en wat de ervaringen van anderen zijn.
  2. Afgevallen leads: Of het nu iemand is die zijn bestelling niet afrond, terugstuurt of annuleert; of een lead die geen klant wordt. Vaak is deze groep veel groter dan de groep die daadwerkelijk betalende klant wordt. Daarom zijn deze afvallers vaak extra interessant segment om over tijd weer te benaderen. 
  3. Up- en cross selling: Wanneer iemand wel klant wordt, begint het vaak pas. Zeker als de klant tevreden is liggen er legio mogelijkheden om meer van hetzelfde, of iets anders aan te bieden. Het timen van deze mails is van groot belang, we zorgen dat we de juiste data hebben om de timing te bepalen.
Koppel systemen met Zapier

Onze favoriete ActiveCampaign koppelingen

Klaar om te groeien met ActiveCampaign?

CAPTCHA

Digital Growth Agency

Vasteland 78
3011BN, Rotterdam
010-3070303

Stationslaan 1200
4816BW, Breda

Volg ons: