Business to Business Marketing

De juiste exposure en een continue stroom aan nieuwe, kwalitatieve leads voor sales. De mogelijkheden voor B2B-marketing zijn oneindig, maar welke opties passen bij jouw merk, klant en product of dienst? Wij helpen je de formule op te lossen en leads binnen te halen.

ONZE KLANTEN

Samen met deze merken veroveren we de markt

Youfone
NLE
Kamera Express
Time to momo
ANP
Senior Service

Dit is wat we doen

B2B-marketing is een specialiteit van ons. We zetten effectieve marketingstrategiën in en weten wat er nodig is om succesvol te kunnen groeien.

Leadgeneratie

Bij B2B-merken is het vergaren van leads vaak de belangrijkste taak voor marketing. Met Leadgeneratie zorgen we door middel van advertenties en de juiste zichtbaarheid dat we leads door de funnel heen trekken.

Lees meer over leadgeneration
Kantoor

Demand Generation

Naast het door de funnel trekken van leads, zetten we tegenwoordig steeds vaker Demand Generation in. Hiermee zorgen we ervoor dat je zo goed in het hoofd van een potentiële klant zit, dat zodra het relevant wordt hij/zij aan jouw merk denkt. Hoe we dat doen? Je leest hieronder meer.

Lees meer over Demand Generation
high performance marketing

Wat hebben wij in huis?

Om te zorgen voor zo veel mogelijk leads voor jouw merk heb je veel verschillende facetten nodig. Het verhaal moet creatief goed in elkaar zitten en eruit zien, de juiste kanalen moeten worden gekozen met de juiste boodschap, de opvolging moet automatisch raak zijn en er moet geoptimaliseerd worden op basis van data. Bij ons vind je dit allemaal, van A tot Z.

Lees hier alles over onze diensten

Het team

Tom Kooken | Marketing Manager Scholt

"We waren benieuwd wat leadgeneratie voor ons kon opleveren in aanvulling op onze huidige (acquisitie)kanalen. Digital Growth Agency heeft ons laten zien hoe waardevol dit kanaal is én heeft ons geholpen om dit zelf verder uit te bouwen."

Deze B2B merken hebben we laten groeien

ViHealth

Explosieve groei voor Gamechanger in FemHealth

ViHealth is een platform van vrouwen van 40+. Met een investering van NN is zowel snelheid als resultaat van groot belang.

We zijn fullservice aan de slag gegaan. Van branding en de opbouw van een levende website tot leadgeneration en demand generation. En niet te vergeten de marketing automation.

Lees meer
cover image

Coniche

Een nieuwe visuele identiteit voor meer leads

Coniche is de beste in klantcontact. Daar hoort natuurlijk een passende identiteit en even sterke website bij! Ons doel: een visuele identiteit die past als het glazen muiltje van Assepoester. Bekijk het resultaat in de case.

Lees meer
Website Coniche weergave

Scholt Energy

Investering in leadgeneration binnen 3 maanden terugverdiend

We hebben in een pilot van 6 weken aangetoond dat online leadwerving ook voor Scholt Energy veel kansen biedt. Binnen 3 maanden is de investering terugverdiend en in na 6 maanden is het een vast onderdeel geworden in de groei van Scholt Energy. Hoe we dat hebben gedaan lees je in deze case.

Lees meer
scholt mockup image 1

Wij gaan voor digitale groei

Wil jij ook groeien? Let’s go!

We durven wel te stellen dat er geen merk is dat we niet digitaal kunnen laten groeien. Noem ons de digitale-groei-experts. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Stuur Eelco een mailtje, dan nodigt hij je graag uit voor een bakkie.