Data en Automation

Succesvolle marketing hangt steeds vaker af van hoe goed je jouw data beheert en in hoeverre je marketing is geautomatiseerd. Wij helpen je te winnen van je concurrenten door slimme inzet van data en automations.

ONZE KLANTEN

Samen met deze merken veroveren we de markt

Youfone
NLE
Kamera Express
Time to momo
ANP
Senior Service

Data en Automation

 • Analytics

  Marketing kan niet zonder analytics. Groeien doe je op basis van data (en een goed verhaal). Wij brengen de data perfect in kaart en helpen je aan de juiste overzichten, zodat jij eenvoudig conclusies kunt trekken.

  Wat een aantal jaar geleden redelijk eenvoudige implementatie was, is nu steeds ingewikkelder aan het worden. Met de intrede van GA4 zijn de mogelijkheden groter geworden, maar ook de complexiteit is toegenomen. Vanuit de AVG komen nieuwe eisen naar boven en de DMA heeft ervoor gezorgd dat ook Google en Meta het meten moeilijker maken.

 • Data strategie

  Het neerzetten van een sterke data strategie is een stap die vaak overgeslagen worden, maar niet door winnende merken. Die hebben een duidelijk beeld waarom ze data verzamelen, welke data ze willen verzamelen en hoe ze de data willen gebruiken.

  Ook voor jouw merk kunnen wij zo'n datastrategie opzetten, gevolgd door een meetplan waarin we direct 

 • Marketing Intelligence

  Video is een struggle voor veel organisaties. Hoe gaat jouw merk om met video? Sommige merken zijn er extreem succesvol door geworden, andere twijfelen er erg lang over of zijn te voorzichtig. Wij helpen om video vanuit jouw merk op de juiste manier in te zetten. Dit kan heel rauw zijn, of juist mega gepolijst. Dat is afhankelijk van wat jij wilt uitstralen.

 • Marketing Automation

  Goede en eigen fotografie is belangrijk om jouw merk op de juiste manier weer te geven. Zeker wanneer dit een dienst is en je dus eigenlijk alleen maar mensen kan fotograferen die hun werk doen. Wij werken met meerdere fotografen samen, waarvan er altijd wel 1 passend is bij jouw merk.

  Meer over Marketing Automation

 • Tagmanagement

  Hoe schrijf je een tekst voor jouw merk? Copy is in veel gevallen net zo belangrijk als de visuele kant van je merk. Een eenduidige 'voice' om mee te communiceren is een ijzersterke eigenschap van een winnend merk.

 • Dashboarding

  Social media is niet meer weg te denken in jouw communicatiestrategie. Veel potentiele klanten en kandidaten zullen jouw social tijdlijn checken voordat ze contact opnemen. Ons team zorgt dat je er spik en span voor staat op de sociale media. We maken een contentstrategie, vullen een contentkalender en zorgen voor de uitvoering.

Het team

Bekijk meer van ons werk

Dat spreekt voor zich.

ViHealth

Explosieve groei voor Gamechanger in FemHealth

ViHealth is een platform van vrouwen van 40+. Met een investering van NN is zowel snelheid als resultaat van groot belang.

We zijn fullservice aan de slag gegaan. Van branding en de opbouw van een levende website tot leadgeneration en demand generation. En niet te vergeten de marketing automation.

Lees meer
cover image

Senior Service

300% meer conversie

Een complete rebranding van het merk binnen 5 maanden tijd. Het resultaat: het conversiepercentage is gegroeid met 300%.

Lees meer
Content image Senior Service.png

Yource

150% meer kandidaten

Yource is één van de belangrijkste werkgevers in klantcontact in de Benelux. Zij hebben altijd nieuwe kandidaten nodig. Ontdek hoe we een sollicitatie-explosie hebben gecreëerd.  En lees meer over de nieuwe identiteit en digitale (job)marketing.

Lees meer
Banner Yource Case
Digital Growth Agency
Digital Growth Agency
Digital Growth Agency

Wij gaan voor digitale groei

Meer halen uit content en creatie?

Wil jij groeien door digital marketing? Ons team helpt je graag.