Terugblik 2021 Digital Growth Agency

Terugblik 2021

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: wat een jaar! We kunnen met veel trots terugkijken op een geweldig 2021 waarin we geen enkel moment stil hebben gezeten. Benieuwd hoe ons jaar eruit zag? Het jaar 2021 van Digital Growth Agency op een rijtje:

Groei!

Practice what you preach. Kortom, waar we klanten het liefste mee helpen, hebben wij ook niet gelaten in 2021. Digital Growth Agency heeft het marketingteam verdubbeld. We hebben vier nieuwe toppers aan het team toegevoegd. Meet Michelle, Julia, Àpun en Norbert!

Waardering

Het mooie werk dat we iedere dag mogen doen voor onze klanten, is ook de vakmedia niet onopgemerkt gebleven. We hebben onze prijzenkast mogen aanvullen met een aantal mooie prijzen.

Dutch Interactive Award 2021 - Category Brand

Voor Senior Service hebben we een mooie waardering gekregen in de vorm van een Dutch Interactive Award. Met lovende woorden van de vakjury werd de case beoordeeld als “spot on” en “op alle aspecten goed doordacht”. De jury onderstreepte daarnaast de nieuwe persoonlijkheid van Senior Service: “Er staat een sterke nieuwe identiteit die goed uitgevoerd op alle kanalen de doelgroep bereikt.”

Awards

Drupal Splash Award

Eind dit jaar hebben we een Drupal Splash Award in de wacht weten te slepen. Dit voor de Mijn Stigas case die we begin dit jaar gerealiseerd hebben. De Splash Awards worden sinds 2014 gehouden in Nederland. Deze jaarlijkse traditie werd in het leven geroepen door de Drupal Association om de beste Drupal projecten in een welverdiend spotlight te plaatsen.

FONK100

We staan, binnen 3 jaar na de oprichting, opnieuw in de FONK100. In de bureauwereld is het een eer om hier tussen te staan, aangezien dit de 100 bureaus zijn met de meest tevreden opdrachtgevers van Nederland. We kunnen niet wachten om deze verwachtingen ook in 2022 waar te maken!

Nominaties

Naast deze mooie prijzen hebben we ook een aantal nominaties gekregen. Zo zijn we genomineerd voor SAN Accent New Kid on The Block en zijn we volgens FONK ‘Who To Watch 2022’.

Nieuwe thuishaven

Groei in collega’s betekent ook groei in ruimte! Sinds september 2021 zijn we verhuisd naar het Vasteland in Rotterdam naast de mooie Erasmusbrug. En eerlijk is eerlijk, we zitten er heerlijk bij! We hopen jou dan ook in het nieuwe jaar snel te mogen verwelkomen in onze nieuwe thuishaven.

Digital Growth Agency kantoor

Nieuwe samenwerkingen

Het liefste wat we doen: impact maken! We zijn dan ook trots dat we dit jaar met nieuwe en bestaande samenwerkingen veel mooie dingen hebben weten te realiseren. Onze klantenkring breidt zich steeds verder uit met leuke en ambitieuze mensen. Namens Team Digital Growth Agency veel dank voor het vertrouwen, energie en enthousiasme dit jaar! Het is een feestje om voor jullie te mogen werken. 

Digital_growth_agency_ Team

Voor nu fijne feestdagen gewenst en een heel fijn uiteinde. See you next year!

Neem contact op met Eelco

Meer weten over Digital Growth Agency?

Heb jij een uitdagende doelstelling? Een grote ambitie? Die hebben we het liefst. Maar ook als je gewoon even snel wat handjes nodig hebt, ben je bij ons aan het goede adres. Laat Eelco weten hoe we je kunnen helpen, dan nodigt hij je graag uit voor een bakkie.