Interview Michelle

Waarom heb je bij Digital Growth Agency gesolliciteerd?

Nadat ik ruim 4 jaar met veel plezier als online marketeer bij organisaties in de non profitsector heb gewerkt, werd het tijd voor iets nieuws. Ik had gevoel dat mijn groei stagneerde en zocht meer uitdaging. Bij Digital Growth Agency is er ruimte voor die groei en door de diversiteit aan opdrachten en klanten zit het met die uitdaging ook wel goed.

Michelle Bonte | Digital Growth Agency

Hoe vind je het om te werken voor Digital Growth Agency?

Geweldig! Het is fijn om met een ambitieus team samen te werken. Iedereen wil het beste resultaat behalen voor de klant en draagt daar vanuit zijn/haar vakgebied een steentje aan bij. Daarnaast is er voldoende ruimte voor gezelligheid en het vieren van successen.

Wat vind je het leukste om te doen?

Ik vind het super om elke keer weer opnieuw in een opdracht te duiken. Wat is de doelgroep? Waar en hoe bereik je die? En wat wil je dan precies bereiken? Het geeft een kick om alle puzzelstukjes bij elkaar te zoeken en het beste resultaat voor de klant te behalen. Een glimlach aan de andere kant van de tafel is tenslotte waar je het allemaal voor doet"

Zou jij Digital Growth Agency als werkgever aanraden?

Als je het tof vind om samen met het team klanten te laten groeien en jezelf maar ook ons graag uitdaagt, dan ben je bij Digital Growth Agency aan het juiste adres.Meer lezen over werken bij ons?

Op onze Werken bij pagina lees je alles over hoe het is om te werken bij Digital Growth Agency. Je vindt er natuurlijk ook onze vacatures.

Werken bij

Ontmoet ons team