Digital Groowth Agency header

Eén team.

Onze professionals leiden de meest uiteenlopende klanten naar de volgende digitale fase. We hebben tientallen jaren ervaring en zijn volledig op elkaar ingespeeld. Als onderdeel van het team beland jij in een warm bad.

Development

Onze benadering van development is open. We kennen in de afgelopen 10 jaar allerlei systemen voorbij zien komen. We kennen een voorkeur voor Drupal als platform, maar kunnen met verschillende platformen omgaan. Heb jij al eigen developers of een development partner waar je ontzettend tevreden over bent, dan sluiten we daar gewoon op aan. Ons doel is om jou naar de volgende digitale fase te leiden.

development

Design

We hebben designs gemaakt voor grote bedrijven met uitgebreide campagnes. Zowel offline als online en zowel mobile als desktop. We focussen op usable design. Niet alleen rekening houdend met esthetiek, maar ook met gebruiksvriendelijkheid. Het design moet uiteindelijk het team in staat stellen snel te innoveren.

procesbegeleiding

Marketing

Op marketing vlak voegen we met verschillende professionals 10 jaar ervaring in online marketing en strategische marketing samen. Marketing wordt gebaseerd op uitgebreide data-analyses uit allerlei verschillende bronnen. Op basis van de conclusies werken we de strategie uit. Uiteindelijk verwerken we de strategie in de meest effectieve kanalen. We hebben met kleine en grote budgetten gewerkt, altijd met het doel om het optimale uit het budget te halen.

online marketing

Procesbegeleiding

De laatste laag die we verzorgen is het proces. Er zijn twee sleutelrollen, de procesverantwoordelijke (SCRUM-master) en de prioriteitsverantwoordelijke (Product Owner). Het doel is om een optimaal functionerend team samen te stellen dat altijd effectief werkt aan de meest belangrijke zaken.

procesbegeleiding