Gesprek met Eelco

Hoe is Digital Growth Agency gestart?

"Ik ben 5 jaar Head of Digital bij NLE geweest. In die tijd hebben we een digitaal team van de grond af opgebouwd. Na 5 jaar wilde ik graag gaan ondernemen en ben na de overname van NLE gestart. Ik adviseerde bedrijven hoe zij zelf een team op konden bouwen.

Hoewel veel directeuren heftig mee knikte bij het advies, kwam er toch vaak weinig van terecht. Ondertussen had ik nog steeds warm contact met mijn Development en Design partner vanuit NLE: Groowup. Zij hadden de uitdaging om dat het succesvol opleveren van een nieuwe brand of website, er vaak te weinig mee gebeurde. In ieder geval niet voldoende.

We hebben besloten de handen ineen te slaan, en te starten met 1 klant. Niet als development-partner, design-partner of online-marketing-partner, maar als digitaal team waar alles in zit. Dit werkte zo succesvol, zowel voor de klant als voor ons, dat snel meer organisaties volgden.

Uiteindelijk hebben we een bedrijf opgericht met de naam Digital Growth Agency. Het zegt precies wat we doen. We zorgen voor digitale groei en hebben daarvoor alles zelf in huis."

Eelco van den Hoek

Waarom ben je Digital Growth Agency gestart?

"In de 5 jaar bij NLE met een zelf opgebouwd digitaal team heb ik gemerkt wat de kracht is van een hecht en goed samenwerkend team. Ik zag, en zie nog steeds, zo veel organisaties om me heen die struggelen met deze vraag.

De blijdschap bij klanten wanneer we het wel werkend krijgen is super leuk om te zien. Maar het mooiste is om ons eigen team ook te zien groeien."

Wat zou Digital Growth Agency in jouw ogen moeten zijn?

"Ik vind dat Digital Growth Agency de plek moet zijn waar je als ambitieuze developer, designer of online marketeer wil werken.

We zijn een organisatie waar je in een paar maanden tijd vaak veel meer leert dan in jaren daarvoor. Ons bedrijf groeit, dus ook de uitdagingen veranderen en worden groter. Ook dit zorgt voor een super snelle leercurve.

Maar, bovenal, vind ik dat Digital Growth Agency een organisatie, een team zou moeten zijn waar je met plezier naartoe gaat. Waar wordt gelachen, gepresteerd en gevierd."

Hoe wil je dat het is om te werken bij Digital Growth Agency?

"Als je bij ons werkt zou ik heel graag willen dat je er thuis vol enthousiasme over kan en wil vertellen. Over de toffe opdrachten die je krijgt, de dingen die je leert, de mensen waar je mee samenwerkt en de groei die het team/het bedrijf doormaakt."

Wat vind je zelf het leukste om te doen?

"Ik duik zelf erg graag de data in. Om uit en dataset oplossingen te halen vind ik het allerleukst om te doen. Überhaupt moeilijke problemen oplossen doe ik graag. Of er nu iets is wat niet loopt, of dat er niets is en dat het nog opgezet moet worden."

Waarom zou je mensen adviseren bij Digital Growth Agency te solliciteren?

Ik denk dat de ultieme job is om samen met een divers, hecht team elke dag te groeien. Jouw persoonlijke groei. Het leren van andere inzichten. Het leren van ervaren collega`s. En bovenal het plezier wat we erbij hebben. Daar moet je onderdeel van willen zijn."Meer lezen over werken bij ons?

Op onze Werken bij pagina lees je alles over hoe het is om te werken bij Digital Growth Agency. Je vindt er natuurlijk ook onze vacatures.

Werken bij

Ontmoet ons team