Gesprek met Sjors

Wat vind je leuk aan het werken bij Digital Growth Agency?

Met Digital Growth Agency werken we doorlopend aan de digitale groei van klanten. Voor mij betekent dat soms dat ik een grote opdracht heb, bijvoorbeeld een nieuwe website, redesign of tool. Maar, soms zijn het ook gewoon kleine dingen die gefixed moeten worden om de gebruiker beter te helpen. Ik vind deze afwisseling heel leuk. En ik vind het leuk dat ik bouw aan websites waar enorm veel verkeer overheen gaat.

Sjors Dubbelden

Wat vind je inhoudelijk van jouw werk?

We werken bij Digital Growth Agency altijd met Drupal en leveren websites van hoog niveau af. Ik vind het heel leuk om in die omgeving te werken. We passen soms ook nieuwe technologiën. Bijvoorbeeld wanneer er een beter alternatief is dan wat wij gebruiken, of wanneer er een speciale opdracht voorbij komt. Deze uitdaging houdt je scherp en leer ik veel van.

Wat vind je het leukste om te doen?

Ik vind het super vet om hele toffe designs precies zo te implementeren als het bedoeld is, om vervolgens een hele blij opdrachtgever te zien.

Het leukste vind ik uiteindelijk om dit te vieren met collegas. Met zn allen een biertje drinken en proosten op het mooie werk.

Zou jij Digital Growth Agency als werkgever aanraden?

Absoluut! Kom erbij.Meer lezen over werken bij ons?

Op onze Werken bij pagina lees je alles over hoe het is om te werken bij Digital Growth Agency. Je vindt er natuurlijk ook onze vacatures.

Werken bij

Ontmoet ons team