Fulltime (32-40 uur)

Social Video Content Stagiair

Digital Growth Agency is op zoek naar de koning(in) van TikTok en Instagram. Wil jij de kennis die je hebt opgedaan door het eindeloze scrollen (en natuurlijk je studie) eindelijk in de praktijk gaan inzetten? Dan hebben wij een unieke kans voor jou! 

Solliciteer via Whatsapp

Wat ga je doen?

Als Social Video Content Stagiair ga je tijdens je stageperiode vooral aan de slag met het project om onze social media kanalen te laten groeien. Jij wordt onderdeel van het creatieve team en samen gaan jullie dit plan zowel opzetten als uitvoeren. Hiermee word je een echt belangrijk onderdeel van het team en hoef je niet alleen maar koffie te halen.

Zoals de titel doet vermoedden vinden wij het belangrijk dat we video content gaan maken. Jij gaat creatieve videoconcepten bedenken, filmen, bewerken en uploaden op TikTok en Instagram. Het gaat er hier niet alleen om dat we creatieve en kwalitatieve video's gaan produceren, maar ook dat we inspelen op de algoritme's van deze platformen. Weet jij de code van TikTok en Instagram te kraken zodat we de volgers aantallen van Digital Growth agency kunnen laten groeien?

Meer dan alleen video content
Naast het project voor video content leer je bij Digital Growth Agency ook hoe het is om te werken bij een agency. Als onderdeel van het creatieve team kan je ook gaan taken oppakken zoals het vormgeven van advertenties, het schrijven van teksten voor emails en blogs of het verzinnen van ideeën van campagnes.

Digital Growth Agency
Digital Growth Agency
Digital_growth_agency_rotterdam-24.jpg

Waarom zou je bij ons willen werken?

Digital Growth Agency is een snelgroeiende, award-winning digital agency in hartje van Rotterdam. Het is onze missie om de ultieme oplossing te bieden voor organisaties die snel digitaal succes willen behalen. Met een team van nu ongeveer 10 collega's werken wij nu met een unieke en bewezen aanpak waarmee we niet alleen de doelen van onze klanten realiseren, maar er ook voor zorgen dat onze klanten uiteindelijk meer zelf gaan oppakken. Dit heeft er voor gezorgd dat we in een kleine 3 jaar nu in de top 100 agency's van Nederland staan!

Daarnaast bieden wij jou de unieke kans om jouw social media skills te ontwikkelen. Wij zoeken geen stagiair voor k*tklusjes. Jij wordt als echte gen-z'r een belangrijk onderdeel van ons team vol millennials. Met jouw ideeën en video's leggen wij de basis om voor zowel toekomstige klanten als medewerkers op een unieke wijze zichtbaar te zijn.

Digital_growth_agency_rotterdam

Jij bent onze ideale collega als:

Opleiding

 • Je een studie doet in de richting van marketing, media en/of design.
 • Je voor minimaal 5 maanden stage wil lopen.
 • Je voor minimaal 4 dagen van de tijd echt meewerkt.

Kennis

 • Je ervaring hebt met het maken van video content op social media. 
 • Je ervaring hebt met Premiere en Photoshop (Illustrator en After Effects zijn één pré).
 • Je goed op de hoogte bent van de laatste video hypes/trends. ("Chrissy wake up" is zóóó juli 2022).
 • Jouw brein overstroomt met ideeën voor video's als je door TikTok of Instagram scrollt.

Sociaal

 • Je het geen probleem vindt om onze kantoorhond Mosey uit te laten.
 • Je Eelco in kan maken met Mario Kart, Super Smash en/of FIFA.
 • De quotes van zowel nieuwe als klassieke internetgekkies niet onbekend voor je zijn (MAND!)

Solliciteren >

Ontmoet ons team

Dit bieden we jou:

Geld

 • Salaris. Een stagevergoeding van €400 bruto per maand. 

Fijn werken

 • Hybride werken. Dit mag je zelf invullen. Je kan gaan voor een mooie splitsing tussen thuiswerken en op kantoor, maar als je elke dag op kantoor bent vinden we dat ook heel gezellig!
 • Fijne centrale werkplek op kantoor. Iedereen werkt hier op een snelle Macbook. Je krijgt daarnaast ook een ultrabreed-scherm, een ruim zit-sta bureau en alle benodigde Apple accessoires.
 • Verzorgde lunch. Elke dag genieten we met het hele team van een gezamenlijke lunch. Dat scheelt 's ochtends bammetjes smeren.
 • NS-Businesscard. Hiermee kan je al jouw zakelijke reizen maken, met de trein, ov-fiets, auto of deelscooter.

Jouw ontwikkeling

 • Kans op (bij)baan. Jij creeërt je eigen baan. Het is daarom mogelijk dat je na je stage blijft plakken voor een (bij)baan.
 • Interne studieclub. Kennis delen is belangrijk en boven ontzettend leuk. Elke maand pakken we één onderwerp op.
 • Collega's met inhoudelijke kennis. Wat is er nou fijner als sparren met collega's die weten wat er speelt. Samen zorg je er namelijk voor dat we ons werk naar een hoger niveau tillen.

 

Solliciteren >

Ben jij de TikTok Koning(in) die we zoeken?

Solliciteer vandaag!

Enthousiast geworden over deze stage? Wacht dan niet langer en sollicitieer dan via Whatsapp! 

In jouw (video) sollicitatie horen we graag wie je bent, wat jouw motivatie is om hier te werken en welke ervaring je hebt met het maken van video en/of social media content.

 

Solliciteer via Whatsapp