24-40 uur | €2.600 - €2.900 pm | Rotterdam

Office Manager

Jij bent die collega die nooit een verjaardag vergeet, altijd de schaar op de goede plek teruglegt en problemen al oplost voordat ze een probleem worden. Je bent even sociaal als georganiseerd, en zorgt ervoor dat alles om je heen op rolletjes loopt. Dankzij jou functioneert iedereen optimaal en komen we als team én als merk tot de mooiste resultaten. Kortom, jij bent de nieuwe Office Manager van Digital Growth Agency!

Solliciteer via Whatsapp

Dit ga je doen

Je raadt het al: onze office managen! Geen dag is gelijk, want het is jouw verantwoordelijkheid dat het hele team soepel kan werken. Hoe dan? De ene dag plan je een overlegsessie, evaluatielunch of onvergetelijk teamuitje, en de andere dag duik je in de administratie zodat alle documenten strak staan en alle facturen van die maand op tijd worden verstuurd. Dankzij jou is er aandacht voor de belangrijkste momenten van onze collega’s en onze klanten. En wanneer we samen een mooi project afronden, bedenk jij alvast de perfecte socialpost om daar flink over op te scheppen.

Is dat brievenbuspakketje al binnen? Hebben we ons al aangemeld voor die vette award? Hebben we nog pindakaas met stukjes noot? En is dat grote project administratief netjes afgerond? Jij weet het antwoord op al deze vragen, en hebt het waarschijnlijk vóór de lunch al geregeld. No biggie.

Kantoor
Kantoor

Is dat alles?

Dat hangt er vanaf. We zijn hier namelijk behóórlijk flexibel. Misschien neem jij jouw HR-skills wel mee uit een eerdere functie of opleiding. Of heb je wel 20 feedbackpunten op deze vacaturetekst, en versterk je straks onze aanpak in het recruiten van nieuw talent. Wellicht ben je niet alleen georganiseerd, maar ook ontzettend goed in projectmanagement en capaciteitsplanning. Horen we graag natuurlijk! Wij geloven dat je het beste tot je recht komt als je de functie invult op basis van jouw vaardigheden. We hopen dat je er je eigen sausje overheen doet, want the sky is the limit!

Digital_growth_agency_rotterdam

Over jou

Even op een rijtje. Het gaat sowieso tussen ons klikken als:

 • Je 1-3 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare functie, en klaar bent voor een rol met meer verantwoordelijkheid;
 • Je zelfstandig en autonoom te werk kan gaan;
 • Jij graag zorgt voor structuur en organisatie;
 • Je sociaal en betrokken bent;
 • Je niet op de mondje gevallen bent;
 • Je geregeld onze kantoorhond Mosey een aai wil geven;

 

Herken je jezelf niet terug in alle bullets, maar zie je alsnog de match met deze functie voor je? Staan we absoluut voor open. Neem gerust even contact op!

Ons team aan het woord

Over Digital Growth Agency

Goed verhaal, lekker kort, maar wie zijn wij nou eigenlijk? Als we even mogen opscheppen: Digital Growth Agency staat, ondanks dat we pas 3 jaar bestaan, in de top 100 Agency's van Nederland! Zijn we best trots op. We zijn daar terecht gekomen door vette dingen te doen voor heel veel leuke klanten, zoals time to momo en Youfone. Met de welbekende Rotterdamse ‘niet lullen, maar poetsen’-mentaliteit maken we bij deze klanten écht impact. 

Daarnaast bieden we jou de unieke kans om mee te bouwen aan dit bureau. We zoeken mensen die er vol voor gaan. Met jouw ideeën en uitvoering zorg je voor de ontwikkeling van het team en van jezelf. Je zult hier sneller leren en groeien dan ooit tevoren.

Dit krijg je

Naast een jong en gezellig team dat werkt voor toffe klanten en mooie projecten staat er natuurlijk ook nog meer tegenover. Jij krijgt:

 • Salaris. Op basis van jouw ervaring tussen de €2600-2900 (bij 40 uur). We hebben daarnaast een jaarlijkse winstuitkering.
 • Onbeperkt vakantiedagen. Jij weet het best waar je aan toe bent, als je er maar minimaal 20 opneemt!
 • Fancy werkplek. Ons kantoor in Rotterdam is goed bereikbaar en uitgerust met goede apparatuur (waaronder een snelle MacBook).
 • Lekkere lunch. Je hoeft ‘s ochtends geen bammetjes meer te smeren!
 • NS Businesscard. Gratis met de trein!
 • Pensioenregeling. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je oude dag.
 • Ontwikkelbudget. Elk jaar mag je een training of opleiding doen op onze kosten. Daarnaast krijg je toegang tot een platform met honderden relevante trainingen.
 • Uitjes. Iedere maand staat er minimaal één teamuitje gepland waarbij we iets leuks gaan doen.

Solliciteer dan nu!

Match made in heaven?

Zit je na het lezen van deze (vrij uitgebreide) vacaturetekst nog steeds op het puntje van je stoel? Hup, solliciteren dan! Dat gaat bij ons zo:

 1. Solliciteren
 2. Binnen 2 werkdagen reactie
 3. Eerste kennismaking
 4. Opdracht en tweede gesprek
 5. Voorstel en start

Maar nu eerst: je cv. Stuur ‘m, samen met een beknopte motivatie naar Eelco eelco@digitalgrowthagency.nl. Via Whatsapp solliciteren kan ook, of via dit formulier. Nog vragen? Je kunt ons bereiken via het e-mailadres van Eelco of bellen naar 010-3070303

Eelco van den Hoek