16-40 uur, €2.600 - €3.500 pm.

People Manager

Bij Digital Growth Agency is het team het belangrijkste dat er is. Maakt dat deze functie dan ook de belangrijkste die we hebben? Misschien wel. Want als onze People Manager is het jouw taak om het team optimaal te laten functioneren. En dat is een belangrijke taak, want wij geloven dat tevreden mensen op de juiste plek zorgen voor de mooiste resultaten.

Solliciteer via Whatsapp

Wat ga je doen

Eigenlijk leggen we ons lot dus volledig in jouw handen. Je bent dagelijks bezig met de tevredenheid van het team. In de breedste zin van het woord. Je hoeft nog net onze bammetjes niet te smeren ;-). En vooruit, in het weekend zullen we je ook (meestal) met rust laten. 

Nou, onze people managen dus. Maar dat niet alleen. Jij bepaalt wie erbij komen in het team en zorgt ook gelijk voor de onboarding van de mensen die je aanneemt. Daarnaast houd je je bezig met onze flexibele schil van freelancers. Kortom, jij bepaalt wat de opstelling is van ons sterrenteam. Daarnaast schat je in hoeveel werk het team aankan en wie meer of minder werk zou moeten krijgen.

Je houdt je dus dagelijks bezig met de tevredenheid van het team. Gaat iemand niet zo lekker? Jij zoekt uit hoe het komt en hoe we deze collega weer in zijn of haar kracht kunnen zetten. Heeft het team zich helemaal de pleuris gewerkt om een project succesvol af te ronden? Jij zorgt ervoor dat ze weer op adem kunnen komen én dat het goed gevierd wordt natuurlijk. Tot slot ben je het eerste aanspreekpunt voor alle zaken die met HR te maken hebben.

Digital Growth Agency

Je bent onze ideale collega als:

Ervaring

 • Je 3 tot 5 jaar ervaring hebt op het gebied van HR en nu nog een stapje verder wil
 • Je een echt mensenmens bent (excuus voor deze geitenwollensokken term, we zoeken dus eigenlijk gewoon iemand die lekker sociaal is)
 • Je niet schrikt van een beetje (of een heleboel) verantwoordelijkheid
 • Je niet op je mondje gevallen bent
 • Je een echte verbinder bent

Persoonlijkheid

 • Je mee wilt bouwen aan het team en het bedrijf
 • Je vindt het belangrijk om deadlines te halen dus afspraken moeten voor jou wel altijd haalbaar zijn
 • Je bent ambitieus en wil grote stappen zetten. Je bent dan dus ook niet bang voor de druk die daarbij komt kijken.

Sociaal

 • Je kan lachen om de internet-gekkies en weet precies wat we bedoelen als iemand MAND roept
 • Je vindt het belangrijk dat er voldoende gelachen wordt tijdens het werk

Ons team aan het woord

Waarom zou je bij ons willen werken?

Goed verhaal, lekker kort, maar wie zijn wij nou eigenlijk? Als we even mogen opscheppen: Digital Growth Agency staat, ondanks dat we pas 3 jaar bestaan, in de top 100 Agency's van Nederland! Zijn we best trots op. We zijn daar terecht gekomen door vette dingen te doen voor heel veel leuke klanten, zoals time to momo en Youfone. Met de welbekende Rotterdamse ‘niet lullen, maar poetsen’-mentaliteit maken we bij deze klanten écht impact. 

Daarnaast bieden we jou de unieke kans om mee te bouwen aan dit bureau. We zoeken mensen die er vol voor gaan. Met jouw ideeën en uitvoering zorg je voor de ontwikkeling van het team en van jezelf. Je zult hier sneller leren en groeien dan ooit tevoren.

Digital_growth_agency_rotterdam

Dit bieden we je

Geld

 • Salaris. Op basis van jouw ervaring tussen de €2.600 en €3.500 bruto per maand. 
 • Winstuitkering. Maken we er een mooi jaar van, dan is er een bonus in januari.
 • Pensioenregeling. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je oude dag.

Fijn werken

 • Onbeperkte vakantiedagen. Jij weet het best waar je aan toe bent, als je er maar minimaal 20 opneemt!
 • Hybride werken. Dit mag je zelf invullen. Je kan gaan voor een mooie splitsing tussen thuiswerken en op kantoor, maar als je elke dag op kantoor bent vinden we dat ook heel gezellig!
 • Fijne centrale werkplek op kantoor. Iedereen werkt hier op een snelle Macbook. Je krijgt daarnaast ook een ultrabreed-scherm, een ruim zit-sta bureau en alle benodigde Apple accessoires.
 • Verzorgde lunch. Elke dag genieten we met het hele team van een gezamenlijke lunch. Dat scheelt 's ochtends bammetjes smeren.
 • NS-Businesscard. Hiermee kan je al jouw zakelijke reizen maken, met de trein, ov-fiets, auto of deelscooter.

Jouw ontwikkeling

 • Ontwikkelbudget. Elk jaar mag je een mooie training of opleiding doen op onze kosten. Daarnaast krijg je ook toegang tot een platform met honderden relevante trainingen.
 • Interne studieclub. Kennis delen is belangrijk en boven ontzettend leuk. Elke maand pakken we één onderwerp op.
 • Collega's met inhoudelijke kennis. Wat is er nou fijner als sparren met collega's die weten wat er speelt. Samen zorg je er namelijk voor dat we ons werk naar een hoger niveau tillen.

Solliciteer dan nu!

Match made in heaven?

Zit je na het lezen van deze (vrij uitgebreide) vacaturetekst nog steeds op het puntje van je stoel? Hup, solliciteren dan! Dat gaat bij ons zo:

 1. Solliciteren
 2. Binnen 2 werkdagen reactie
 3. Eerste kennismaking
 4. Opdracht en tweede gesprek
 5. Voorstel en start

Maar nu eerst: je cv. Stuur ‘m, samen met een beknopte motivatie naar Eelco eelco@digitalgrowthagency.nl. Via Whatsapp solliciteren kan ook, of via dit formulier. Nog vragen? Je kunt ons bereiken via het e-mailadres van Eelco of bellen naar 010-3070303

Eelco van den Hoek