Vacature Online Marketeer (Senior)

Digital Growth Agency staat, ondanks dat we 3 jaar bestaan, al in de top 100 Agency's van Nederland! Mooi, want dat gaat precies volgens plan. Meer nieuwe klanten betekent meer werk, en meer werk betekent ruimte voor meer getalenteerde collega’s. We zijn dan ook op zoek naar een Online Marketeer met minimaal 5 jaar werkervaring die zichzelf wil (blijven) ontwikkelen én ons uitdaagt.

Samen met je ervaren collega's help je klanten met het vergroten en verbeteren van hun online vindbaarheid. Stuit je op een nieuwe ontwikkeling of trend die onze klanten kan helpen? Dan heb en krijg je de vrijheid om dit te onderzoeken en te testen.

Functie

De Online Marketeer bij Digital Growth Agency houdt zich bezig met alle data rondom digitale marketing bezit. Denk hierbij aan:

 • Advertising optimaliseren o.b.v. data (bijv. SEA, Facebook Ads)
 • Organische search analyse (SEMRush, Google Search Console)
 • Dashboards maken (Google Data Studio)
 • Opzetten van databases evt. i.s.m. Development (Google Sheets, SQL-database)
 • Doelgroep analyse

Wie ben jij?

 1. Vindingrijk: Je vindt het belangrijk dat dingen goed worden gedaan en krijgt kriebels van dingen die worden afgeraffeld. Daarnaast is geen idee jou te gek, ben je gretig om nieuwe dingen te leren en heb je minimaal 2 jaar werkervaring.
 2. Teamgenoot: we zijn zowel intern voor elkaar een goede teamgenoot als voor de klant. Samenwerken doen we als één team, we zien elkaar als gelijken. Je vindt het leuk om met jouw expertise in een multidisciplinair team samen te werken, maar je vindt het ook leuk om soms hele andere dingen op te pakken.
 3. Uitgesproken: Je hebt een ondernemersmentaliteit en durft verantwoordelijkheid te dragen. Daarnaast durf je te zeggen waar het op staat.

Werken bij ons

Het team is het belangrijkst dat er is. Want, de beste mensen op de juiste plek zorgen voor de mooiste resultaten.

Ontwikkeling

Bij ons kan je jezelf in sneltreinvaart door ontwikkelen. Want, wanneer jij jezelf ontwikkelt, wordt de prestatie van het team beter! Dit is wat we doen:

 1. Interne studyclub: We delen iedere maand kennis met elkaar. Eén collega duikt in een bepaald onderwerp en geeft daarover een presentatie. Goed voor de maandelijkse dosis inspiratie
 2. Side-by-side: Niets is effectiever dan samen met een ervaren collega werken aan onderwerpen waar jij wat over wilt leren. Je ziet hoe het moet en krijgt meteen de uitleg hoe je het zelf kan doen.
 3. Training en ontwikkeling: We hebben een abonnement bij een online platform met honderden trainingen. Staat daar niet bij wat je zoekt? Dan zorgen we samen voor een oplossing.

Hoe het is om bij Digital Growth Agency te werken kan niemand beter uitleggen dan onze teamleden zelf. Lees hier hun verhaal.

Scrum werkwijze

We werken met de Scrum methodiek. Dit betekent dat we in korte cycli testen draaien voor klanten, in sprints werken en continu blijven verbeteren. Je werkt dus in een dynamische omgeving, waarin we veel van elkaar leren.

Aanpak

Cultuur en het team waarin je werkt is altijd uniek, maar er is nog iets dat werken bij Digital Growth Agency uniek maakt. Wij behalen niet alleen successen voor onze klanten, we helpen ze ook actief om te zorgen dat de klant meer zelf kan doen. Werken bij ons betekent werken met klanten in 3 fases:

 1. Er is een eerste fase waarin strategie bepaald wordt en de basis wordt opgezet. Hier heb je de vrijheid om zelf te bepalen op welke manier wij denken dat succes het best te behalen is.
 2. Dan is een fase waarin we zelf snelle groei realiseren en de klant steeds meer meenemen in wat we doen. In deze fase moeten we controle houden en ook aan mensen aan de klantzijde uitleggen hoe dingen werken.
 3. Uiteindelijk is er een fase waarin de klant zelfstandig wordt. In deze fase zorg je voor advies en inspiratie, maar kan je ook bijspringen als de klant er niet uit komt.

Dit krijg jij van ons

Even wat voordelen van werken bij Digital Growth Agency op een rijtje

 • Apple werkplek: Iedereen werkt op een fijne Macbook. Je hebt daarbij een ultrabreed-scherm en alle Apple accessoires
 • NS Businesscard: Je krijg van ons een NS Businesscard. Daarmee kan je al je zakelijke reizen maken. Van huis naar kantoor, naar een klant of ergens anders.
 • Onbeperkt vakantie: Je hebt bij ons geen maximaal aantal vakantiedagen, maar een minimum aantal. Werken kan soms zo leuk zijn dat je vakantie nemen bijna vergeet. Bij ons krijg je onbeperkt aantal vakantiedagen. En we willen dat je minimaal 20 dagen weg bent, geen werk!
 • Werken waar je wil: Bij ons ben je flexibel. Thuiswerken is een heel normaal. Niet fulltime natuurlijk, maar een aantal dagen per week is prima. Zit je liever elke dat gezellig op kantoor, ook prima. Of je nu in Rotterdam of in Breda wil zitten.
 • Geld: Een arbeidsvoorwaardenpakket dat we met jouw input verder optimaliseren, met als basis een gewoon goed salaris en pensioenopbouw.
 • Centraal: Zowel het kantoor in Breda als in Rotterdam is in het centrum. In Breda zit je om de hoek van het centraal station, vlakbij het park. In Rotterdam zit je in het centrum naast de mooie Erasmusbrug. 

Ok, jullie zoeken mij. Wat doe ik nu?

Ben je enthousiast? Super!

Even de stappen op een rij:

 1. Solliciteren
 2. Binnen 3 werkdagen reactie
 3. Eerste kennismaking
 4. Opdracht en tweede gesprek
 5. Voorstel en start

Stuur jouw CV met een beknopte motivatie naar Norbert: norbert@digitalgrowthagency.nl

Als je nog vragen hebt, kan je ons bereiken via dat e-mailadres of bellen naar 010-3070303Werken bij Digital Growth Agency

Lees meer over werken bij Digital Growth Agency

Bel: 010 307 03 03

Wil je meer weten?

Wil je meer over ons weten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor open sollicitaties? Laat het ons weten. We zijn altijd op zoek naar talent en ervaring.

Ontmoet ons team